Redactia.ro
Home » Știri » Era una dintre cele mai frumoase femei din politică. Cu ce se ocupă acum ”Miss România”din Parlament

Era una dintre cele mai frumoase femei din politică. Cu ce se ocupă acum ”Miss România”din Parlament

GALERIE FOTO (3) Roberta Anastase, fostul lider al Camerei Deputaților

Multe dintre personajele feminine din politica românească au atras atenția presei, de-a lungul timpului, prin felul cum arată. Este și cazul Robertei Anastase, prima femeie care a deținut funcția de Președinte al Camerei Deputaților, dar și fostă Miss România. Dacă în urmă cu mulți ani, era una dintre cele mai vânate personalități de ziarele mondene și nu numai, în prezent, fostul lider al deputaților a cam intrat într-un con de umbră. 

Roberta Anastase, ”Miss România” din Parlament

Cândva al treilea om în stat, dar și câștigătoarea titlului ”Miss România”, Roberta Anastase pare că nu mai face parte din peisajul politic. Însă, aflați că ea este în continuare pe lista deputaților din Parlament și participă la adunările cu ceilalți colegi. În vârstă de 44 de ani, viața ei s-a schimbat total în ultima vreme, deoarece a pus în prim-plan familia. Deși sunt zvonuri potrivit cărora nu o mai duce bine în plan financiar, ea petrece mai mult timp cu băiețelul ei și soțul, Victor Farca.

Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Roberta Anastase. A ajuns într-o situație dificilă, după ce a renunțat la politică pentru familie

”Îmi doresc foarte mult un copil. În final, îţi rămân alături soţul, părinţii şi copiii”, spunea fostul lider al Camerei Deputaților în 2015. Potrivit playtech.ro, Victor Farca, soțul Robertei Anastase, deține o firmă micuță specializată în fabricarea de construcții metalice, iar veniturile încasate sunt unele destul de modeste.

Roberta Anastase a participat în 1994 la concursul Miss România, împreună cu Andreea Marin, Iulia Frățilă și Simona Pătruleasa și a câstigat concursul. Apoi a reprezentat România la Miss Univers.

Atunci și Acum: Roberta Anastase, De La Miss România La Prima Femeie Care A Condus Camera Deputaților | Libertatea

Viața sentimentală a Robertei Anastase

După ce a fost revocată în anul 2012 din funcția de lider al deputaților din Parlament, Roberta Anastase s-a căsătorit în anul 2013  cu omul de afaceri Victor Farca. Nași i-au fost fostul președinte al țării, Traian Băsescu și soția acestuia.

Roberta Anastase s-a casatorit in urma cu putin timp. Vezi inelul cu diamante pe care l-a purtat pe deget - Cancan.ro

Roberta Anastase a avut probleme cu DNA

În anul  2013, ”Miss România” apărea pe lista DNA într-un caz de corupție subiectul fiind compania de stat Conpet din Ploiesti, implicarea ei fiind indirectă, prin tatăl acesteia care ocupa funcție de conducere. La acel moment,ea menționa că nu a fost niciodată angajată la respectiva firmă și prin urmare, nu ar fi fost responsabilă de nicio decizie luată în cadrul ei .În plus, a susținut că tatăl său, Corneliu Anastase, a fost angajat în societate în anul 2003, respectiv în timpul guvernării PSD a lui Adrian Năstase și s-a pensionat la începutul anului 2012.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: