Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Vulpița? Vecinii au fost îngrijorați după ce nu au mai văzut-o de la Paște

Ce mai face Vulpița? Vecinii au fost îngrijorați după ce nu au mai văzut-o de la Paște

GALERIE FOTO (3) Ce mai face Vulpița

Ce mai face Vulpița? Anul trecut, serialul cu soții Stegaru făcea furori în rândul telespectatorilor de la Acces Direct. Aceștia au dispărut din fața micilor ecrane, stabilindu-se în Blăgești, la casa părinților lui Viorel Stegaru. Veronica este însărciantă cu cel de-al doilea copil, iar peste puțin timp va aduce pe lume un băiat. Cu toate astea, vecinii au fost îngrijorați după ce nu au mai văzut-o de la Paște.

Ce mai face Vulpița? Vecinii au fost îngrijorați după ce nu au mai văzut-o de la Paște

Ce mai face Vulpița? Veronica Stegaru este un personaj controversat în showbiz-ul românesc. TÂnăra a venit în emisiunea Acces Direct împreună cu soțul său, Viorel Stegaru pentru a-și face dreptate. Inițial, Veronica a acuzat mai mulți tineri că au abuzat-o sexual, dar ulterior s-a aflat că aceasta s-a culcat cu ei cu bună știință. Timp de aproape un an, serialul cu cei doi a fost difuzat zilnic, iar Vulpița și Viorel deveneau tot mai cunoscuți. În urmă cu câteva luni, cei doi au decis că este momentul să se retragă așa că s-au întors în satul natal. Vulpița anunța în urmă cu câteva luni că va aduce pe lume un băiețel, iar vecinii au declarat că nu au mai văzut-o pe aceasta de câteva zile.

Veronica, insarcinata

Potrivit unor surse, Vulpița ar fi născut în mare secret, la scurt timp după ce a fost dusă la spital cu ambulanța. Momentan, Veronica nu a postat nimic pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. „Cred că a născut Veronica, vecina mea. Are băiețel, eu așa știu. Mai are o fetiță. Se descurcă și ei așa cum pot, ce să facă…de aici puțin, de colo puțin…să le dea Dumnezeu sănătate, pe noi nu ne-au deranjat niciodată cu nimic. Era nebunie atunci când apăreau la televizor, ne trezeam la poartă cu fel și fel de persoane dubioase, dar văd că acum a trecut și e bine. N-am mai văzut-o de la Paște pe Veronica, cred că stă acasă și are grijă de copii. E greu când ai unul, dar să mai ai 2…”, a detaliat vecina Vulpiței.

Cu ce se ocupă acum soții Stegaru

Tinerii părinți s-au retras în Blăgești și au renunțat la clipuri muzicale și la notorietatea de care au avut parte și au început pregătirile pentru noul membru al familiei. În urmă cu ceva timp, Viorel spunea că și-a găsit un loc de muncă la o firmă de curățenie, dar nu prea era încântat. „Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie. Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a spus Viorel.

Veronica si Viorel

Vulpița și Viorel mai au fetiță, de doi ani. În timpul perioadei în care au stat în București, fetița a stat în permanență la bunicii din partea tatălui său. Multă lume a fost înverșunată pe faptul că Vulpița nu vrea să aibă grijă de copilul său. Din fericire, acum cei doi sunt alături de Maria, fiica lor, bucurându-se, cel mai probabil, de venirea pe lumea a celui mic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: