Redactia.ro
Home » Monden » Ce mare s-a făcut Petrus, fiul Silviei Chifiriuc și al lui Petre Roman! Iată cum arată tânărul acum

Ce mare s-a făcut Petrus, fiul Silviei Chifiriuc și al lui Petre Roman! Iată cum arată tânărul acum

GALERIE FOTO (4)

Petre Roman se poate considera un bărbat împlinit, asta pentru că la 75 de ani are un băiat care îi seamănă perfect. Iată ce mare s-a făcut Petrus, fiul fostului politician și al Silviei Chifiriuc!

Ce mare s-a făcut Petrus, fiul Silviei Chifiriuc și al lui Petre Roman! Iată cum arată tânărul acum

Petre Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în 2009, iar de atunci și-au dedicat timpul familiei, mai ales că au și un băiat de 12 ani împreună. Deși la început părinții îl strigau ”micuțul Petrus”, se pare că acum nu i se mai potrivește aceste apelativ, copilul fiind un băiat mare acum!

Petrus îi seamănă perfect tatălui său și are stofă de cuceritor în viitor, având un șarm aparte. Băiețelul ar putea să urmeze cu succes o carieră în politică. Deocamdată el este un elev silitor, studiază la Școala Franceză și vorbește deja foarte bine în limba franceză.

De curând, acesta a fost surprins prin oraș cu mama lui, Silvia Chifiriuc. Faimoasa artistă a arătat că se descurcă de minune în rolul de mamă, fiind mereu alături de fiul ei, Petrus, dar și în privința celorlalte lucruri ce țin de casă. Cei doi au mers împreună la cumpărături, la o farmacie veterinară, loc în care a venit pentru a cumpăra mâncare pentru animale. Vezi aici pozele cu Petrus și mama sa!

Silvia Chifiriuc a ales o ținută sexy, de vară, pentru a ieși din casă, mai exact o rochiță colorată pe care a avut grijă să o asorteze cu o pereche de papuci negri cu talpă înaltă, având și o mască de protecție neagră. Și fiul ei a purtat una similară, drept dovadă că părinții lui i-au oferit o educație exemplară și i-au explicat că trebuie să țină cont de măsurile impuse de autorități. Mai mult, Petrus, ca un adevărat bărbat în devenire ce-și respectă și ajută mama, a preferat să care el plasa cu cumpărături de la farmacia veterinară până la mașină, lucru care de asemenea e demn de laudă.

Silvia Chifiriuc își mai dorește un copil

Chiar dacă între Petre Roman și soția sa sunt 26 de ani diferență, femeia nu renunță la planurile sale de familie. Silvia visează să îi dăruiască încă un copil lui Petre Roman. De data aceasta, cuplul speră să aibă o fetiță.

“Este un dar care nu se compară cu nimic. Când se întâmplă o aşa minune se întâmplă pentru că Dumnezeu vrea. Nu am căutat niciodată să fac tratament, nici nu am avut probleme. Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza”, a spus Silvia pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: