Redactia.ro
Home » Monden » Petre Roman a spus adevărul despre relația cu fiica lui Nicolae Ceaușescu! ”A fost o relație cu parfum de idilă”

Petre Roman a spus adevărul despre relația cu fiica lui Nicolae Ceaușescu! ”A fost o relație cu parfum de idilă”

GALERIE FOTO (2) Petre Roman a spus adevărul despre relația cu fiica lui Nicolae Ceaușescu! ”A fost o relație cu parfum de idilă”

Petre Roman a spus adevărul despre relația cu fiica lui Nicolae Ceaușescu! Fostul prim-ministru a susținut că mama ei a fost cea care s-a opus poveștii de dragoste.

Petre Roman a spus adevărul despre relația cu fiica lui Nicolae Ceaușescu

Petre Roman a fost invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a vorbit sincer despre relația pe care a avut-o cu fiica lui Nicolae Ceaușescu. Conform fostului premier, el a cunoscut-o pe Zoia Ceaușescu în urmă cu aproape 50 de ani, iar mama sa a fost cea care s-a opus poveștii lor de dragoste.

Petre Roman a spus adevărul despre relația cu fiica lui Nicolae Ceaușescu! Primul premier din România de după Revoluție a răspuns la toate întrebările pregătite de moderatoarea Denise Rifai. Una din întrebările care a stat pe limba multor persoane de-a lungul anilor a fost dacă Petre Roman s-a iubit cu adevărat cu Zoia Ceaușescu, fiica fostului dictator al României. Nu a ezitat și a răspuns pe loc, dezvăluid astfel ce fel de relația a fost între cei doi, scrie cancan.ro.

Am cunoscut-o pe Zoe în 1972. A fost o relație cu parfum de idilă. Când am cunoscut-o pe Zoe eram deja de un an și jumătate la Toulouse. Era o fată foarte bine educată, frumoasă, în niciun caz nu îți dădea impresia că este fata lui este. Da, am curtat-o. Însă lucrurile s-au stopat pentru că s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu”, a declarat Petre Roman.

Petre Roman a spus adevărul despre relația cu fiica lui Nicolae Ceaușescu! ”A fost o relație cu parfum de idilă”

Când au apărut zvonurile despre relația lor

Zvonurile despre o relație dintre Petre Roman și Zoia Ceaușescu au izbucnit dupa 1989, cand profesorul de la Politehnică și fiul generalului Walter Roman a ajuns prim-ministru. Apăruse chiar o vorbă, respectiv „Petre Roman nu a mancat salam cu Zoe”, dar proaspătul premier a pus-o pe seama inamicilor politici și a faptului că zgâlțăise din temelii regimul comunist.

Petre Roman a spus adevărul despre relația cu fiica lui Nicolae Ceaușescu! Prima relatare publică a unei relații dintre Petre Roman și Zoe Ceaușescu a venit din partea generalului Ion Mihai Pacepa, fost șef adjunct al Departamentului de Informații Externe al României comuniste și consilier personal al președintelui Nicolae Ceaușescu, care în anul 1978 a cerut azil politic în Statele Unite.

„În anii când Ceaușescu era la apogeu, Petre Roman trăia cu Zoe, fiica tiranului, și făcea studii postuniversitare la Paris, plătite de Securitate. Avea dosar de urmărire la Direcția de Securitate și Gardă a Securității deoarece Elena Ceaușescu voia să curme relațiile sale sentimentale cu Zoe”, afirma Pacepa într-un interviu în Jurnalul Național.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: