Redactia.ro
Home » Monden » Declarațiile uluitoare ale lui Petre Roman despre fosta soție: ”Nu o să auziți de la mine ceva negativ”

Declarațiile uluitoare ale lui Petre Roman despre fosta soție: ”Nu o să auziți de la mine ceva negativ”

Declarațiile uluitoare ale lui Petre Roman despre fosta soție: ”Nu o să auziți de la mine ceva negativ”

Petre Roman a răspuns mai multor întrebări incomode în emisiunea lui Denise Rifai și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Mioara Roman, fosta soție. Declarațiile fostului prim-ministru au fost uluitoare! 

Declarațiile uluitoare ale lui Petre Roman despre fosta soție

Petre Roman, primul premier al României postdecembriste a făcut dezvăluiri despre viața lui la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Acesta a răspuns la mai multe întrebări incomode despre viața sa personală, de familie, cât și despre cea profesională.

Petre Roman s-a însurat prima oară la 27 de ani, cu o femeie cu 6 ani mai mare decât el, Mioara, divorțată și cu un copil. După un mariaj de 34 de ani și un divorț răsunător, s-a recăsătorit cu o femeie mai tânără cu 26 de ani, Silvia Chifiriuc, cu care are un băiețel, potrivit click.ro.

Declarațiile uluitoare ale lui Petre Roman despre fosta soție! Întrebat de moderatoarea Denise Rifai ce a iubit la Mioara Roman, prima lui soție, fostul premier a oferit un răspuns sincer și demn de toată aprecierea. Chiar și după despărțire, Petre Roman își apreciază fosta soție și nu ar vorbi-o niciodată de rău pe cea care i-a fost alături atâția ani.

”Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment în colo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei.. exclus”, a declarat Petre Roman.

Petre Roman s-a iubit cu fiica lui Ceaușescu

Petre Roman a răspuns la toate cele 40 de întrebari. A fost sincer și direct și nu a evitat sa ofere explicații. Pe lângă relația cu Mioara, acesta a mai vorbit și despre perioada când a devenit primul prim ministru al României de după Revoluție.

”Sunt înainte de toate un profesor, un om de știință, care a ajuns în politică la o cotitură fundamentală a politicii țării noastre. Atlfel, mie nu mi-a plăcut politica. Sunt un om politic prin împrejurarea Revoluției. Când te naști undeva, ești al acelui pământ. Cel mai mult de la tatăl meu am deprins această iubire a pământului în care te-ai născut. Am ajuns prim-ministru pe firul Revoluției. Altfel nu aș fi putut ajunge niciodată. Cei care se aflau acolo nu aveau legitimitatea Revoluției, nu s-au luptat în stradă. Știam ce e democrația când am fost doctorand 3 ani la Toulouse”, a mai mărturisit Petre Roman.

Petre Roman a fost întrebat și dacă, în perioada când a fost prim-ministru al României, a colaborat cu serviciile secrete, fiind un om important la acea vreme în politica românească.

”Care? Evident că nu. Dacă aș fi fost cumva legat de aceste servicii, anumite lucruri rele din politică ce mi s-au întâmplat, probabil că nu s-ar fi întâmplat”, a continuat acesta.

Mai mult, Petre Roman a povestit puțin și despre relația dintre el și Zoe, fiica lui Nicolae Ceaușescu. Se pare că cei doi au avut parte de o idilă romantică care s-a sfârșit din cauza Elenei Ceaușescu.

”Am cunoscut-o pe Zoe în 1972. A fost o relație cu parfum de idilă. Când am cunoscut-o pe Zoe eram deja de un an și jumătate la Toulouse. Era o fată foarte bine educată, frumoasă, în niciun caz nu îți dădea impresia că este fata lui este. Da, am curtat-o. Însă lucrurile s-au stopat pentru că s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu”, a povestit Petre Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: