Redactia.ro
Home » Monden » Ce mașină conduce Nicolai Tand. Chef-ul are gusturi surprinzătoare

Ce mașină conduce Nicolai Tand. Chef-ul are gusturi surprinzătoare

GALERIE FOTO (6) Nicolai Tand

Ce mașină conduce Nicolai Tand. Bucătarul Chef are niște gusturi extrem de surprinzătoare atunci când vine vorba despre mașini. Deși are o situație financiară extrem de bună, Nicolai Tand a ales să conducă o mașină deosebită și apreciată de mulți români.

Ce mașină conduce Nicolai Tand. Chef-ul are gusturi surprinzătoare

Ce mașină conduce Nicolai Tand. Chef-ul de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani” are gusturi destul de surprinzătoare când vine vorba de mașini. Nicolai Tudai nu duce lipsă de bani, dar și-a lăsat pasiunea să dicteze. Chef-ul conduce o mașină simbolică pentru România. Recent, vedeta a fost surprinsă în timp ce își ducea fiica la spital, după ce aceasta și-a fracturat piciorul.

Tand face drumuri regulate la spitalul pentru copii. Acesta conduce o Dacia 1300 albă, care atrage toate privirile când iese cu ea pe stradă. Celebrul bucătar se mândrește cu mașina lui, iar de fiecare dată când are ocazia, postează imagini cu „bijuteria” sa. Nicolai Tand le-a povestit colegilor de la Antena 1 despre autoturismul său. „N-am timp sa ma duc la sala, asa ca eu conduc o Dacia”, a spu Tand. Mai mult, vedeta a spus că nu a fost oprit niciodată de Poliție, iar mașina merge foarte bine, deși multă lume se amuză când se gândesc cât de veche este.

Deși conduce o Dacia 1300, chef-ul are mai multe mașini parcate în garaj,dar preferă să fie un om simplu modest.„Am o Dacie din anul 1972. Când se „îmblânzește” vremea ies imediat cu ea la plimbare. Mi-am dorit foarte mult o mașină veche și am vrut să-mi iau una fabricată de italieni, mi se pare mie că cele făcute de ei au forme faine. La un moment dat mi-ams pus că e mai bine să îmi cumpăr „ceva Dacie” și pentru că nu am avut niciodată una, mă gândeam că o să fie mai ușor de întreținut. Apăi, a fost mai greu decât la o mașină străină. Am găsit piese în Franța, Anglia și în Germania, mai puțin în România. Mecanicul meu îmi spune că dacă merg în fiecare zi cu ea, o să se strice. Și i-am spus: „Reparăm, asta este! Orice se strică!”. Când urc în Dacie, știu la ce să mă aștept și că nu are servodirecție. Muncesc mai mult în parcare, adevărat, dar nu mă deranjează. Dacia se mai și strică. Am rămas de trei ori fără benzină”, a povestit Nicolai Tand într-un interviu.

Povestea de succes a lui Nicolai Tand

Este o persoană veselă, carismatică și umoristică. Nicolai Tand a recunoscut că, deși i-a plăcut mâncarea, fiind un gurmand, pasiune pentru gătit a apărut târziu. După ce a ajuns în Franța, a înțeles gătitul și și-a dat seama că asta vrea să facă pe viitor.

În cazul în care nu s-ar fi făcut bucătar, Nicolai Tund și-ar fi dorit să devină actor sau cântăreț. „Actor sau cântăreț. Cântăreț mi-ar fi plăcut cel mai mult. Muzica e pentru mine ceva fantastic pe lumea asta. Când aud o piesă care îmi place se întâmplă să îmi dea lacrimile”, spunea chef.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: