Redactia.ro
Home » Monden » Uite ce soție frumoasă are Nicolai Tand. Cu ce se ocupă Monica

Uite ce soție frumoasă are Nicolai Tand. Cu ce se ocupă Monica

GALERIE FOTO (3)

Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Acesta este talentat și renumit pentru mâncarea pe care o prepară, având și mai multe restaurante în Capitală. Dacă toată țara îl cunoaște pe Nicolai din aparițiile televizate, mai puțini o știu pe soția sa Monica.

Cu ce se coupă soția lui Nicolai Tand

Într-un interviu mai vechi Nicolai Tand a dezvăluit că soția sa, Monica, este un fost model internațional. Monica Tand este foarte cunoscută în industria modei, ea fiind chiar și imaginea unei companii aeriene din Grecia. Nicolai Tand a dezvăluit că ambii au mai fost căsătoriți, amândoi cu persoane de cetățenie franceză. Cei doi au locuit mult timp în Franța. Un alt lucru pe care Monica și Nicolai îl au în comun este că amândoi provin din aceeași zonă a țării, anume Maramureș.

Am fost plecaţi în Franţa mulţi ani, şi eu, şi Monica. Vreo 13 ani. Ea e model, a lucrat prin toată lumea, a stat la Tokio, la Osaka, luni de zile, a fost imaginea pentru Air Grecia, un an de zile. Amândoi suntem din Maramureş. Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franţuzoaică. Ne-am întors în România, dar şi acum ne lipseşte Franţa. Pentru că noi am fost unii dintre românii care s-au dus să se integreze în Franţa. Nu doar să trăiască un pic acolo, să facă bani şi să ne întoarcă acasă. Şi ne-am integrat foarte bine. Eu m-am întors primul. Ea s-a întors pentru mine, deşi nici nu voia să audă de România. Cred că e cea mai mare dovadă de iubire. A renunţat la tot ce avea acolo pentru mine.„, a mărturisit Nicolai Tand.

Nicolai și Monica Tand o familie fericită

Nicolai Tand și soția sa Monica se pot mândri cu familia model pe care o au. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018. Cei doi amorezi au împreună o fetiţă, Ilona (11 ani) şi un băieţel, Iancu (8 ani). Nicolai Tand a mărturisit că a cunoscut-o pe mama copiilor lui printr-o cunoștință comună. Nicolai o apreciază enorm pe soția sa pentru că i-a demonstrat de nenumărate ori că el reprezintă iubirea vieții lui, mai ales prin faptul că a renunțat la cariera de model pe care o avea în Franța pentru a se stabili alături de soțul ei în România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: