Redactia.ro
Home » TV » Schimbare drastică la Antena 1. Cine va fi noul chef

Schimbare drastică la Antena 1. Cine va fi noul chef

Antena 1 și-a surprins din nou fanii. Matinalul de la Antena 1, ,,Neatza cu Răzvan și Dani” va mai avea un membru, în fiecare marți și miercuri. 

 

Cine va fi noul chef

 

Matinalii le-au făcut o surpriză fanilor și au anunțat în cadrul emisiunii că noul chef va  fi Nicolai Tand, undul dintre cei mai îndrăgiți chefi din România. „Am pregătit o surpriză pentru cei de acasă, care gătesc alături de emisiunea noastră. De astăzi începem o colaborare, în paralel cu colaborarea cu Vlăduţ, cu chef Nicolai Tand. Două zile pe săptămână, chef Nicolai va veni cu idei noi în platoul Neatza!”, a anunțat Dani marți dimineață în cadrul matinalului.

 

Nicolai Tand i-a impresionat pe colegi încă din prima zi. Cheful le-a pregătit colegilor un cappucino cu ciuperci, cu hribi pe care i-a adus tocmai din Maramureş: „Am ales două feluri de hribi cu care voi pregăti un brunoaise, o mămăligă pe bază de ceapă, cu unt şi spumă de hribi deasupra. Voi porni de la o mâncare clasică, pe care să o tocmesc un pic altfel!”.

Florin Ristei s-a arătat cel mai încântat de preparatului lui Nicolai Tand și a gustat pe loc. „Abia aştept ziua în care se va transmite mirosul la televizor!”, a adăugat acesta.

Chef Nicolai Tand a vrut să arate telespectatorilor în câtemoduri simple se poate face un preparat. Mai mult, acesta a subliniat cât de important este și aspectul unui preparat. ,,Eu vreau doar să vă arăt că din lucruri simple putem face mâncare mai sofisticată şi mai bine prezentată. Pentru că, până la urmă, prima dată mănânci cu ochii!

Prezentatorii emisiunii s-au arătat impresionați de noua schimbare și l-au primit cu brațele deschise pe noul coleg. „Mulţumim tare mult, Nicolai, că ai sosit în viaţa noastră, chiar dacă doar câteva zile pe săptămână. Bucătăria este într-adevăr spectaculoasă şi îmi pare bine că ai zis-o şi tu, ca să nu mă mai cert cu Dănuţ, că întâi mâncăm cu ochii şi abia apoi cu gura!”, a încheiat prezentatorul Răzvan Simion.

 

Schimbare radicală a matinalului ,,Neatza cu Răzvan și Dani”

 

Matinalul Antenei 1 a trecut prin schimbări majore odată cu noul sezon, potrivit paginademedia.ro.  Al 13-lea sezon a venit cu un platou mult mai mare (în același studio, la fostul Cinema Excelsior, dar extins), cu un generic schimbat și cu nume noi în echipa emisiunii.

Una dintre principalele noutăți este venirea lui Florin Ristei în echipa matinalului. Tot Florin Ristei a semnat și prima melodie de generic. Ristei a mai prezentat emisiunea Prietenii de la 11, tot pe Antena 1, o emisiune concurent pentru emisiunea ,,Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Platoul este cu totul schimbat.Grafica de la Horoscop, Meteo, dar și „bucătăria lui Vlăduț” au fost schimbate. În reconfigurarea noului platou s-a ținut cont și de regulile de distanțare, după cum a spus Răzvan Simion în prima ediție, astfel că noul set-up este mult mai „aerisit”.

Schimbarea a fost și motivul pentru care primele ediții ale noului sezon au fost făcute „în deplasare”, din mai multe locații diferite.

Și numele emisiunii a avut de suferit. Noul nume este ,,Super” Neatza cu Răzvan și Dani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: