Redactia.ro
Home » Sport » Ce mașină conducea Becali când a fost lăsat fără permis: „E numai una în România!”

Ce mașină conducea Becali când a fost lăsat fără permis: „E numai una în România!”

GALERIE FOTO (2) Ce mașină conducea Becali când a fost lăsat fără permis

Ce mașină conducea Becali când a fost lăsat fără permis. Patronul clubului FCSB a rămas fără permis de conducere, după ce a depășit limita de viteză. Becali a fost oprit de polițiști în localitatea Drăgani, județul Argeș, pe DN7, după ce a condus cu 103 km/h. Ce mașină conducea afaceristul?

Ce mașină conducea Becali când a fost lăsat fără permis

Președintele FCSB s-a ales cu permis de conducere suspendat pentru 90 de zile chiar a doua zi de Paște, după ce a depășit limita de viteză. Gigi Becali a fost oprit de agenții de poliție în Drăgani, din județul Argeș, după ce conducea cu 103 km/h. După ce a rămas fără permis, Becali s-a ales și cu o amendă în valoare de 1.305 lei. ”În ziua de 03 mai a.c., pe DN 7, pe raza localității Drăganu, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate.Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, se arată în comunicatul Poliției.

Milionarul în vârstă de 62 de ani a declarat că va acționa cazul în justiție, fiind dispus să susțină un examen pentru a-și primi mai repede carnetul. „În loc de 100, aveam 103 kilometri pe oră. Aveam 3 kilometri în plus şi a zis că se reţine permisul”, a dezvăluit Becali.

Becali conducea un bolid de lux

Afaceristul se îndrepta către Vâlcea, pentru a participa la înmormântarea preotului Daniil, de la Mănăstirea Frăsinei, decedat înainte de Paște. Gigi Becali conducea o mașină nouă, un Mercedes Maybach, care este singură în România. ”Treaba e că eu veneam din autobandă, îţi dai seama. Păi, bine măi, dacă depăşeşte omul 3,4 kilometri din autobandă, păi am hotărâri judecătoreşti în sensul ăsta. Care au depăşit cu 3,4 kilometri şi spune judecătorul, omul nu e vitezoman, omul are o maşină puternică.Am o maşină nouă acum, un Mercedes Maybach. Asta e numai una în România, acum, eu am luat-o pe prima”, a mai spus Becali.

Mercedes Maybach, noul bolid de lux al lui Becali

În cazul în care în justiție nu va avea câștig de cauză, afaceristul din Pipera are un plan de rezervă. „Dau examen să rămână numai la o lună, cum ar fi. Conduce Ionuţ Luţu o lună, după o lună merg eu. Domnul să vă ajute!”, a mai precizat Gigi Becali. De asemenea, Becali susține că oamenii legii nu ar avea dovada clară că el a încălcat limita de viteză. ”Ştiţi de ce nu are filmarea și de ce am contestat eu? Pentru că el a avut două maşini. O maşină din faţa mea, şi eu eram în spate. Şi nici nu avea cum să filmeze”, susține omul de afaceri. În ziua în care a rămas fără permis, FCSB a jucat un meci important în lupta pentru titlul din Liga 1, împotriva celor de la CFR Cluj, iar rezultatul a fost egal, 1-1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: