Redactia.ro
Home » Monden » Ce maşină conducea Smiley atunci când a fost amendat de Poliţie pe Autostrada Soarelui. E un model rar în România

Ce maşină conducea Smiley atunci când a fost amendat de Poliţie pe Autostrada Soarelui. E un model rar în România

GALERIE FOTO (2) Smiley

Smiley este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră, iar acum viața lui personală va deveni și ea completă, după ce artistul va deveni tătic, alături de Gina Pistol. Recent, artistul a fost amendat de Poliția Română pentru că a mers cu o viteză mult prea mare pe autostradă. Iată ce mașină conducea Smiley în acest moment.

Ce mașină conducea Smiley când a fost amendat

Cântărețul a povestit pe pagina sa de socializare despre acest incident, pentru care a fost amendat de Poliția Română, însă ceea ce nu se știa este mașina la volanul căreia se afla artistul. Smiley și Gina Pistol se îndreptau spre mare, într-un bolid de lux.

Mașina pe care o conducea Smiley în drum spre mare era un Jaguar hibrid, care nu este deloc ieftin. Artistul abia și-a cumpărat mașina, care valorează nu mai puțin de 30.000 de euro.

Cântărețul s-a lăudat cu noua sa achiziție pe rețelele de socializare, unde a postat mai multe poze în care se poate vedea și Jaguarul său de culoare roșie.

Smiley, amendat pe Autostrada Soarelui pentru că gonea cu mașina

Smiley a fost primul care a vorbit despre amenda pe care a luat-o și a ținut să își ceară scuze pentru că a dat dovadă de un comportament iresponsabil.

„Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am iesit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”, a scris Smiley pe pagina sa de  Facebook.

Nu este prima dată când cântărețul are probleme cu lege, din cauza mașinilor. El a mai rămas fără permis în 2012, când a intrat cu mașina într-un copac, dar și în 2014, când a condus cu o viteză mult prea mare și a fost amendat și a rămas pieton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: