Redactia.ro
Home » Știri » Ce mașini are la dispoziție, de fapt, premierul României Florin Cîțu

Ce mașini are la dispoziție, de fapt, premierul României Florin Cîțu

Florin Cîțu

Florin Cîțu a devenit recent premierul României. Pe lângă toate responsabilitățile funcției, prim-ministrul are și o mulțime de facilități.

Cu ce mașină se plimbă Florin Cîțu. Costă foarte mult

Florin Cîțu a devenit premierul României, iar acum se bucură de toate avantajele acestei funcții. Unul dintre acestea este că este plimbat cu o mașină foarte scumpă. Este vorba despre un autoturism BMW Seria 5 G30.

Totuși, premierul își permite un stil de viață luxos, după cum reiese din declarația lui de avere. El a fost economist-șef al Băncii ING, dar a lucrat și la Banca Europeană de Investiţii (2003 – 2005) şi la Banca Centrală a Noii Zeelande (2001 – 2003).

A fost lector universita timp de patru ani, în Statele Unite, la Iowa State University. Florin Cîțu mai deține și o cotă parte de ½ din două terenuri din județul Vâlcea. În contul său se află 492.000 de lei.

Florin Cîțu, premierul României pe vremea pandemiei

Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”.

„Foarte foarte uşor, nici nu am simţit. Mă bucur că am reuşit să mă vaccinez pentru mine şi pentru cei din jurul meu. Am vrut sa dau un semnal, tot ce ţine de mine voi face. Doar aşa putem să învingem această pandemie”, a declarat premierul Florin Cîţu la ieşirea din spital.

„Rămânem la același obiectiv pe care l-am prezentat în ultimele zile, 10,4 milioane de români vaccinați până în septembrie și nu ne vom abate de la acest obiectiv”,  a mai spus Florin Cîțu.

Totodată, premierul Florin Cîțu a explicat că dorește să mai fie achiziționate și alte doze de vaccin, iar până în luna septembrie să fie vaccinată circa 70 % din populația țării noastre.

„M-am asigurat că vom mai lua încă 8 milioane de vaccinuri. În septembrie, obiectivul meu este de a avea 10.400.000 de persoane vaccinate, ceea ce înseamnă aproape 70% din ceea ce ne-am dorit şi să putem să scăpăm de pandemie. Deci, pentru mine, vaccinarea este o prioritate, merge bine până acum, va merge şi mai bine de acum şi veţi vedea. Partea de cheltuieli şi de cine suportă se va rezolva”, a declarat premierul la Palatul Victoria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: