Redactia.ro
Home » Monden » Ce măsuri de protecție și-a luat Mirela Vaida după ce a fost atacată în timpul emisiunii. Soțul prezentatoarei tv nu o scapă din ochi

Ce măsuri de protecție și-a luat Mirela Vaida după ce a fost atacată în timpul emisiunii. Soțul prezentatoarei tv nu o scapă din ochi

GALERIE FOTO (4) Ce măsuri de protecție și-a luat Mirela Vaida după ce a fost atacată în timpul emisiunii

Ce măsuri de protecție și-a luat Mirela Vaida după ce a fost atacată în timpul emisiunii. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a trecut prin momente de coșmar, după ce o femeie necunoscută a intrat în platoul emisiunii, în timp ce Mirela Vaida transmitea în direct, care a încercat să o lovească cu un bolovan. Acum, vedeta și-a luat măsuri de protecție, iar soțul său nu o mai scapă din ochi!

Ce măsuri de protecție și-a luat Mirela Vaida după ce a fost atacată în timpul emisiunii. Soțul prezentatoarei tv nu o scapă din ochi

Ce măsuri de protecție și-a luat Mirela Vaida după ce a fost atacată în timpul emisiunii. În urmă cu patru zile, Mirela Vaida a trecut prin momente de groază, după ce o femeie necunoscută a apărut în platoul emisiunii Acces Direct, cu intenția de a lovi pe vedeta tv cu un bolovan. Agresoarea a intrat complet dezbrăcată și a încercat să o lovească pe Mirela cu o bucată de bordură. Din fericire, aceasta nu a reușit să o nimerească pe Mirela.

Ulterior, vedeta de la Antena 1 a depus plângere pentru tentativă de omor, la Secția 4 de Poliție. În prezent, agresoarea este internată la spitalul Obregia, autoritățile susținând că femeia are probleme psihice. Cu toate că evenimentul nu s-a terminat tragic Mirela Vaida este în continuare în stare de șoc și îi este frică să vină la emisiune pentru că nu se simte în siguranță. Soțul acesteia a venit de urgență să o ia pe Mirela, iar de atunci nu o mai scapă din ochi. De asemenea, este protejată și de o armată de bodyguarzi. Înainte de a ajunge luni în platoul emisiunii, în fața clădirii au fost surprinși mai mulți bodyguarzi care păzeau intrarea ca nu cumva să mai intre persoane periculoase.

Mirela Vaida este protejată de bodyguarzi

Blondina a fost adusă de către soțul său cu bolidul de lux, după care a fost preluată de bodyguarzi, direct din stradă, și condusă în interiorul clădirii.Deși acum este protejată de atâția bărbați, Mirela este încă în stare de șoc, având insomnii. Mai mult, aceasta a avut și o criză de nervi în direct declarând că ar vrea să renunțe să mai prezinte emisiunea Acces Direct.„M-am săturat de plâns. Am crezut că am depăşit momentul. Lumea nu mă ştie pe mine aşa şi eu nu vreau să apar aşa în faţa oamenilor. Sunt un om puternic în aparenţă. Cei care mă ţin în viaţă şi în putere sunt cei din familia mea, copiii mei. Primul gând a zburat la cei trei copii care ar fi putut rămâne fără mine sau cu o mamă traumatizată’’, a declarat prezentatoarea .

După ce vedeta tv a depus plângere la poliție, autoritățile vor să înceapă o expertiză psihică pentru a afla dacă femeia care a intrat în platoul show-ului de la Antena 1, a avut discernământ în momentul în care a încercat să o lovească pe prezentatoare cu un bolovan. La ieșirea din sediu, după ce a fost preluată de oamenii legii, agresoarea a afirmat în nenumărate rânduri că a vrut să o ucidă pe Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: