Redactia.ro
Home » Știri » Ce medie a avut la gazetarul Cristian Tudor Popescu la BAC. Nimeni nu se aștepta la asta

Ce medie a avut la gazetarul Cristian Tudor Popescu la BAC. Nimeni nu se aștepta la asta

Cristian Tudor Popescu

De-a lungul anilor, Cristian Tudor Popescu s-a implicat în mai multe discuții despre susținea examenelor, dar puțini știu ce notă a luat acesta la Bacalaureat.

CTP este unul dintre cei mai buni și renumiți oameni de presă din România, rămânând o persoana remarcantă a perioadei de după comunism, după ce înființat ziarul Adevărul.

Ce notă a luat Cristian Tudor Popescu la Bacalaureat?

Datorită scriiturii și al discursurilor sale tăioase și impunătoare, Cristian Tudor Popescu a devenit o personalitate importantă a presei din România.

CTP poate clasifica în câteva cuvinte publicul din România, cel care îl iubesc și savurează fiecare replică de-a sa, și cel care nu agrează stilul său jurnalistic.

Cu toate astea, puțini știu ce notă a luat marele jurnalist la examenul de Bacalaureat. Trebuie să menționăm că gazetarul în vârstă de 63 de ani a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, având și diplomă de inginer.

Așadar, omul de presă a precizat chiar el ce medie a avut la examenul de Bacalaureat. Potrivit acestuia, a obținut cu brio nota 9,83, dar în liceul, precizează acesta avea note de toată mâna.

Media mea la bacalaureat a fost 9.83, dar in timpul liceului am avut note de toata mana, fiindca citeam ce voiam si cand voiam eu. Dar citeam, stimati liceeni de azi, chiar citeam”, a spus CTP.

Care este numele real al jurnalistului?

Deși toată lumea îl cunoaște drept Cristian Tudor Popescu, de fapt numele real al acestuia este Cristian Popescu, ulterior acesta și-a adăugat prenumele tatălui.

A luat această decizie după ce s-a înțeles cu poetul cu același nume, stabilind că cine va publica prima oară un text își va păstra numele, iar celălalt își va face o schimbare pentru a nu fi confundat.

La sfârșitul lunii mai, jurnalistul a vorbit despre perioda de pandemie care le-a stricat planurile tuturor elevilor.

Potrivit acestuia, decizia ce implică cursurile online pentru elevi, nu este atât de eficientă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: