Redactia.ro
Home » Sport » Ce mesaj a primit Denis Drăguș, chiar înainte de meci, de la Vanessa, soția sa: ”A reușit să dea viață celui mai frumos vis”

Ce mesaj a primit Denis Drăguș, chiar înainte de meci, de la Vanessa, soția sa: ”A reușit să dea viață celui mai frumos vis”

Într-o seară de fotbal memorabilă pentru România, Denis Drăguș a strălucit pe teren, contribuind decisiv la victoria naționalei împotriva Ucrainei. Cu un scor final de 3-0, România a obținut o victorie importantă, iar al treilea gol, marcat de Drăguș, a fost punctul culminant al meciului.

În spatele acestei performanțe extraordinare s-a aflat un mesaj emoționant și plin de inspirație de la soția sa, Vanessa, care l-a motivat să dea tot ce avea mai bun pe teren.

Ce mesaj a primit Denis Drăguș, chiar înainte de meci, de la Vanessa

Înainte de meciul crucial, Vanessa i-a transmis soțului ei un mesaj profund și personal, reamintindu-i de începuturile sale modeste și de drumul parcurs până în prezent. „Gândește-te că te-ai apucat de fotbal când erai puțin mai mare că Glori, fără vise și doar cu inocența copilului ce vrea să se bucure de minge”, a început Vanessa, referindu-se la inocența copilăriei și la pasiunea pură pentru fotbal.

Vanessa a continuat să sublinieze importanța fotbalului în viața lui Denis: „Mingea a fost mereu marea ta iubire și a cultivat în tine ușor, ușor, vise, ambiții, valori, dorințe”. Ea a evidențiat cum fotbalul l-a format pe Denis nu doar ca jucător, ci și ca om, transformându-l într-o persoană puternică și ambițioasă.

Mesajul a avut și o dimensiune spirituală, Vanessa amintindu-i soțului ei că talentul său este un dar divin. „Mingea asta ți-a oferit-o Dumnezeu fiindcă a crezut în tine, fiindcă a pus în ține un talent formidabil”, a scris ea, subliniind credința că Denis a fost ales pentru acest drum datorită sufletului său frumos și a determinării sale de neclintit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vanessa Dragus (@vanessadragus)

Denis Drăguș a fost susținut de toată familia

Vanessa i-a sugerat lui Denis să ia un moment de pauză și să mulțumească pentru toate binecuvântările din viața lui. Ba mai mult decât atât, aceasta a adus și un omagiu și bunicilor lui Denis, pe care îi consideră îngerii săi păzitori.

Mesajul continuă cu o recunoaștere a eforturilor și realizărilor lui Denis. Vanessa a exprimat mândria și bucuria pe care o simte pentru realizările soțului său, evidențiind că acesta și-a trăit visul la maxim. Ea l-a încurajat pe Denis să se bucure de fiecare moment pe teren, să fie mândru de curajul și pasiunea sa.

Motivat de cuvintele pline de dragoste și inspirație ale soției sale, Denis Drăguș a intrat pe teren cu o determinare de neclintit. Golul său a fost nu doar o contribuție esențială la victoria României, dar și o dovadă a puterii motivației și a sprijinului emoțional din partea celor dragi.

Au venit acum clipe în care trebuie să ne oprim din orice: să privim cerul și să mulțumim! Să îi mulțumim lui Dumnezeu, să mulțumim îngerilor tăi din cer care au dat aripi copilului îndrăgostit de minge: bunicii tăi, să mulțumim pentru că ești sănătos și pentru că ai reușit.

Deja ai reușit, iubire! Plâng și nu îmi vine să cred ce trăim! Privește copilul ăla mic ce a plecat la joacă afară și spune-i că astăzi a reușit. A reușit să dea viață celui mai frumos vis. Astăzi, doar trăiește-l, iubire. Bucură-te de curajul pe care l-ai avut întotdeauna, de pasiunea cu care te-ai născut, de perseverența cu care ai devenit eroul fetelor noastre. Nu succesul e important, ci drumul pe care l-ai parcurs cu fiecare zi, cu fiecare greutate, cu fiecare reușită.

De fiecare dată când ai căzut; te-ai ridicat mai puternic, mai echilibrat și mai plin de pasiune. Astăzi ești acolo pentru că meriți! Nu doar pentru România, nu doar pentru colegii tăi minunați, nu doar pentru toți oamenii din viață ta ci și pentru copilul mic ce a pornit pe calea asta, adu bucurie azi! Hrănește pasiunea copilului dornic să se bucure de fotbal cu prietenii lui. Dă-i mingi astăzi ceea ce ea ți-a dat de aproape 20 de ani: sens! Nu aș putea descrie aici cât de mult te iubesc și cât de mândră sunt de ține!”, a fost mesajul pe care soția lui Drăguș.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: