Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaj a transmis Iuliana Tudor, la o săptămână de la moartea mamei sale: ”Acolo este…”

Ce mesaj a transmis Iuliana Tudor, la o săptămână de la moartea mamei sale: ”Acolo este…”

Iuliana Tudor

Cu exact șapte zile în urmă, Iuliana Tudor, cunoscută prezentatoare TV din România, a fost nevoită să împărtășească cu publicul tragicul moment al pierderii mamei sale, Elena Tudor, în data de 8 noiembrie 2023. Astăzi, ea și-a exprimat emoțiile și gândurile printr-un mesaj postat pe pagina sa personală de Instagram, arătând, în ciuda durerii, un spirit puternic și plin de optimism.

În fiecare apariție publică, Iuliana Tudor emană o imagine plină de viață și pozitivism. Însă, la începutul lunii noiembrie, chiar în ziua dedicată Sfinților Mihail și Gavriil, prezentatoarea TV a fost marcată de pierderea mamei sale. Cu doar șapte zile în urmă, ea a ales să împărtășească dureroasa veste cu fanii săi, dezvăluind că mama sa s-a stins din viață la vârsta de 69 de ani.

Ce mesaj a transmis Iuliana Tudor, la o săptămână de la moartea mamei sale

Într-un gest de deschidere și vulnerabilitate, Iuliana Tudor a transmis un mesaj emoționant fanilor săi prin intermediul platformei Instagram. Cu toate că trecuse doar o săptămână de la momentul tragic, vedeta și-a exprimat recunoștința pentru susținerea primită și și-a îndemnat urmăritorii să privească spre viitor cu speranță și încredere.

În ciuda durerii evidente, Iuliana Tudor a ales să își încheie mesajul cu un zâmbet, urând tuturor celor care o urmăresc o zi minunată. În plus, ea a oferit un sfat încurajator, sugerându-le celor care se confruntă cu dificultăți să își ridice privirea către cer pentru a găsi alinare și inspirație.

”Vă îmbrățișez dragii mei Se spune că oricât de multe greutăți vin peste noi în viață, important este să pivești cerul. Acolo este soarele, acolo este Cel de sus și ne ocrotește pe toți. O zi minunată!”, a fost mesajul transmis de Iuliana Tudor prin intermediul paginii personale de Instagram.

Iuliana Tudor, marcată de greutăți și probleme

Într-un interviu acordat cu ceva vreme în urmă pentru Antena Stars, a dezvăluit că a traversat momente dificile în cariera sa. Ea a recunoscut că a experimentat episoade de epuizare și că, la un moment dat, nu și-a acordat atenția cuvenită. Confruntată cu o stare de sănătate precară, Iuliana Tudor a consultat un medic, descoperind că suferă de o boală autoimună.

În acest context, mesajul postat pe Instagram poate fi interpretat nu doar ca un răspuns la pierderea mamei, ci și ca o exprimare a înțelegerii că sănătatea și buna stare de spirit sunt priorități esențiale. Într-un gest sincer și emoționant, Iuliana Tudor reușește să împărtășească nu doar durerea, ci și lecțiile învățate din propriile provocări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: