Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaj i-a transmis Nicolae Guță fostei sale iubite, Sorina, după ce a aflat că este grav bolnavă: „Fiecare trăim în locul nostru”

Ce mesaj i-a transmis Nicolae Guță fostei sale iubite, Sorina, după ce a aflat că este grav bolnavă: „Fiecare trăim în locul nostru”

GALERIE FOTO (4) Ce mesaj i-a transmis Nicolae Guță fostei sale iubite, Sorina, după ce a aflat că este grav bolnavă

Ce mesaj i-a transmis Nicolae Guță fostei sale iubite, Sorina, după ce a aflat că este grav bolnavă. Multă lume l-a criticat pe Nicolae Guță pentru că nu a ajutat-o pe Sorina, fosta lui parteneră. Artista este grav bolnavă și se zbate între viață și moarte. Printre cei care au ajutat-o pe Sorina să strângă banii necesari pentru transplantul de plămâni este Tzancă Uraganu. Recent, Nicolae Guță i-a transmis un mesaj Sorinei.

Ce mesaj i-a transmis Nicolae Guță fostei sale iubite, Sorina, după ce a aflat că este grav bolnavă: „Fiecare trăim în locul nostru”

Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță este grav bolanvă. Artista și-a șocat fanii cu noua sa apariție. Aceasta a postat un live pe rețelele de socializare în care apare pe patul de spital, în timp ce purta masca de oxigen. Deși multă lume l-a criticat pe Nicolae Guță că nu a ajutat-o pe cea care i-a fost parteneră ani de zile, acesta i-a transmis un mesaj. Sorina are nevoie de un transplant de rinichi, intervenție chirurgicală pe care trebuie să o facă în Turcia. Recent, Nicolae Guță i-a transmis un mesaj emoționant fostei sale partenere. Artistul susține că îi pare rău de ceea ce i se întâmplă și o îndeamnă să aibă încredere în Dumnezeu.

”Să se roage Domnului, că la mâna Domnului suntem toți și de aici încolo să fie atentă cu viața ei, cum sunt și eu atent cu viața ea. Să avem grijă și chiar frică de ziua de mâine pentru că nu știi niciodată ce se întâmplă.”De ceea ce i se întâmplă Sorinei, sincer îmi pare rău, pentru că fiecare trăim în locul nostru, murim în locul nostru și nu putem lua zilele nimănui. Adică, în ideea în care să trăim din zilele cuiva. Chiar îmi pare rău și, Doamne ferește, de ce i se întâmplă. Între mine și Sorina, dacă nu mă înșel, sunt 17-18 ani de când nu mai este nimic. Pe parcursul vieții ei, de când nu mai suntem amândoi, nu o spun în sensul rău al cuvântului, bărbați cu care a fost pe ascuns, mai mult sau mai puțin. Eu sunt într-un alt context al vieții, am drumul meu. Eu am pe cine să ajut, am 12 copii.”, a spus Nicolae Guta.

Sorina, probleme de sanatate

Nicolae Guță consideră că a ajutat-o mulți ani pe Sorina

Deranjat de criticile internauților care au spus că nu a ajutat-o pe Sorina în cele mai critice momente ale ei, Nicolae Guță a făcut mărturisiri surprinzătoare. Artistul a declarat că ani la rând a ajutat-o pe fosta lui iubită. De asemenea, manelistul a mărturisit că are o familie numeroasă de care trebuie să aibă grijă.

„Aceștia care se bat cu cărămida în piept sau cu pumnul în piept, nu vreau să dau nume sau să bat apropouri cuiva, cine vrea să ajute să își bage mâna în buzunar. Nu trebuie să o facă cu zarvă sau cu alai sau cu televiziune sau cu postări pe Facebook. Pe parcursul vieții, consider că i-am dat foarte mulți bani Sorinei. Este Dumnezeu deasupra mea și vede dacă mint. Și asta o pot demonstra chiar cu martori, pentru că în perioada în care am stat cu Sorina, o poate spune o întreagă formație, i-am dat foarte mulți bani, dar nu mai contează. Cine vrea să ajute, să ajute. De mine depind… poate sunt 50 de oameni pe care eu îi știu și care în fiecare dimineață când se trezesc, eu trebuie să am grijă de hrana lor. Am o familie foarte numeroasă”, a declarat Nicolae Guță la Antena Stars.

Sorina și Nicolae Guță s-au cunoscut în 1999 și au format unul dintre cele mai apreciate cupluri mondene. Cei doi au fost împreună șapte ani. Sorina a fost cea care a decis să se despartă de artist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: