Redactia.ro
Home » Homepage » Ce mesaj sfâșietor a postat soția lui Răzvan, toboșarul de la Proconsul, după ce a aflat de moartea lui: ”Cântă pentru îngeri”

Ce mesaj sfâșietor a postat soția lui Răzvan, toboșarul de la Proconsul, după ce a aflat de moartea lui: ”Cântă pentru îngeri”

GALERIE FOTO (7)

Vestea tragică a morții fostului toboșar de la Proconsul a luat pe toată lumea prin surprindere. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp chiar de foștii săi colegi pe pagina lor oficială de Instagram. Între timp, și cea care i-a fost alături până în ultima clipă a scris câteva rânduri în mediul online.

Lumea muzicală din România a devenit astăzi mult mai săracă, după ce unul dintre membrii trupei Proconsul s-a ridicat la îngeri. Este vorba de fostul toboșar, Răzvan, care s-a stins pe un pat de spital din cauza septicemiei. Cei dragi au fost șocați în momentul în care au aflat despre acest eveniment de-a dreptul nefericit.

Mesajul dureros postat de soția lui Răzvan de la Proconsul, după moartea lui

Soția lui Răzvan, Mădălina, a avut parte de un șoc în momentul în care a descoperit faptul că cel alături de care spera să trăiască toată viața nu mai este. În urmă cu puțin timp a găsit puterea de a scrie câteva cuvinte pe Facebook, unde își exprimă regretul și durerea că nu a avut mai mult timp la dispoziție pentru a petrece alături de fostul toboșar de la Proconsul.

„Iubirea mea, soțul meu minunat…ultimul tău mesaj: „Te iubesc enorm”…îmi dă lumea peste cap!
Și mai aveam atâtea să ne spunem!..
Atâta suferință ai lăsat în urma ta…atât chin pentru mine, pentru familia ta, colegi, prieteni…toată lumea te iubește!
Îmi pare atât de rău, atât de rău… casa e atât de goală fără tine.
O să fii în sufletul meu pentru totdeauna!
Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată!
Te iubesc… chiar dacă moartea a reușit să ne despartă!
Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri și povestește-le despre viata noastră frumoasă și fericită!”, a scris în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Facebook soția artistului.

Mesajul foștilor colegi de la Proconsul

Foștii colegi ai lui Răzvan au anunțat moartea subită a toboșarului, iar toți cei care l-au iubit au postat o serie de mesaje pline de durere și regret pe rețelele de socializare. Până în acest moment nu se cunosc cauzele exacte pentru care Răzvan a ajuns să facă septicemie în spital.

„Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi.😢 Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii si miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, este mesajul celor de Proconsul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini