Redactia.ro
Home » TV » Ce meserie a avut Cosmina Adam, înainte de a deveni asistentă la Acces Direct. Ce spun foștii colegi despre ea

Ce meserie a avut Cosmina Adam, înainte de a deveni asistentă la Acces Direct. Ce spun foștii colegi despre ea

Cosmina Adam, noua asistenta TV

Emisiunea Acces Direct difuzată pe Antena 1 are o nou asistentă. Cosmina Adam este cea care a înlocuit-o pe Emily Burghelea, după ce blondina a iscat un scandal care a ținut primele pagini din presă.

Emily a declarat în direct că Vulpița ar fi agresată fizic de soțul ei, iar producătorii și moderatoarea emisiunii ar ascunde acest lucru pentru a face rating.

Ce meserie a avut Cosmina Adam, înainte de a deveni asistentă la Acces Direct

După ce Emily Burghelea și-a dat demisia din emisiunea Acces Direct, la scurt timp după plecarea acesteia i-a luat locul o brunetă focoasă din Vaslui.

Cosmina Adam este o cântăreață de muzică populară, și a vrut să se facă remarcată și în fața pupitrului. Cosmina lucrează atât ca asistentă a emisiunii, cât și ca reporter special pentru Acces Direct.

Dragii mei, incepand de astazi pot spune ca traiectoria vietii s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut inchipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii Acces Direct și reporter special. Nu va puteti inchipui cat de fericitaaaa sunt si ce simt eu acum! Multumesc celor ce s-au gandit la mine! Visati cu ochiul mintii!”, a scris noua asistenta de la Acces Direct, pe paginile ei de socializare.

Ce studii are Cosmina Adam, noua asistentă de la Acces Direct

Cosmina, a absolvit Colegiuul Național de Arta Octav Băncilă din Iași și a urmat cursurile Universității de Arte George Enescu, din același oraș.

Înainte de a lua drumul Bucureștiului, bruneta a lucrat ca solist la Orchestra Rapsodia Vasluiului, aceasta fiind la bază violonistă, dar și solist vocal.

În 2010, Cosmina Adam a câștigat un concurs de frumusețe. După ce a ajuns la Conservator, Cosmina s-a străduit să învețe pentru a obține și o catedră. După ani de învățat, asistenta Tv a putut profesa ca profesor de muzică, la o școală din Dolj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: