Redactia.ro
Home » Monden » Ce meserie a avut Mioara, de fapt. Puțini știu cu se ce ocupa fosta soție a lui Petre Roman. A strâns o avere considerabilă

Ce meserie a avut Mioara, de fapt. Puțini știu cu se ce ocupa fosta soție a lui Petre Roman. A strâns o avere considerabilă

GALERIE FOTO (5)

Ieri lumea a primit vestea tragică a trecerii la cele veșnice a Mioarei Roman, o personalitate cunoscută și respectată în showbiz-ul românesc. Mioara Roman a avut o viață plină de realizări și a lăsat o amprentă profundă în inimile celor care au cunoscut-o sau au admirat-o. 

Cu o carieră diversă și plină de succese, Mioara Roman a reușit să își câștige respectul și admirația publicului prin pasiunea și dedicarea ei în fiecare domeniu în care s-a implicat. Și-a dedicat viața educării și informării celor din jurul ei.

Profesoară de limba arabă și reporter de război

Puțini sunt cei care știu că în tinerețe, Mioara Roman a fost o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului. Ea a urmat o carieră lungă și distinsă ca profesoară de limba arabă, unde a fost întotdeauna apreciată pentru dedicarea și pasiunea ei în transmiterea cunoștințelor. Însă, aceasta nu a fost singura sa activitate profesională. Mioara Roman a lucrat și ca reporter de război, demonstrând curaj și rezistență în fața pericolelor și adversităților din zonele de conflict.

Admirată de colegi și respectată de public, ea a reușit să ofere o perspectivă unică și autentică asupra evenimentelor tragice din timpul războaielor. În ciuda provocărilor și dificultăților cu care s-a confruntat de-a lungul vieții, Mioara Roman a fost întotdeauna un exemplu de forță și reziliență. După ce a fost jefuită de trei bărbați și a suferit o traumă profundă, ea a reușit să rămână puternică și să își continue viața cu demnitate și curaj. Declarațiile ei ulterioare arată că a abordat situația cu hotărâre și determinare, demonstrând că nimic nu o poate doborî.

Un exemplu de forță și reziliență

În ciuda provocărilor și dificultăților cu care s-a confruntat de-a lungul vieții, Mioara Roman a fost întotdeauna un exemplu de forță și reziliență. După ce a fost jefuită de trei bărbați și a suferit o traumă profundă, ea a reușit să rămână puternică și să își continue viața cu demnitate și curaj. Declarațiile ei ulterioare arată că a abordat situația cu hotărâre și determinare, demonstrând că nimic nu o poate doborî.

„Eu am tărie de caracter, am fost reporter de război în tinereţe, am luat interviu la cei mai mari terorişti, aşa că nu mă sperie nimic. Când i-am văzut la masă le-am dat impresia de indiferenţă şi că nimic nu se întâmplă ca să pot scăpa cu viaţă. Ei prima dată au venit la mine la uşă şi au bătut, erau fixaţi pe casa mea, aşa cred. Mi-am recuperat banii, cei 1.000 de lei.”, a declarat Oana Roman pentru Click!, în urmă cu ani buni.

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a deteriorat în ultimii ani, familia și prietenii au fost mereu alături de ea, oferindu-i tot sprijinul și îngrijirea necesară. Anunțul tragic al trecerii ei în neființă a adus un șoc și o tristețe profundă tuturor celor care au cunoscut-o sau au fost influențați de prezența și personalitatea ei puternică. Fiica sa, Oana Roman, a transmis un mesaj de adio plin de emoție și iubire, evidențiind impactul profund pe care Mioara l-a avut asupra vieții lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: