Redactia.ro
Home » Monden » Ultimele imagini cu Mioara Roman în viață! Cum arăta mama Oanei cu puțin timp înainte de a-și da ultima suflare

Ultimele imagini cu Mioara Roman în viață! Cum arăta mama Oanei cu puțin timp înainte de a-și da ultima suflare

GALERIE FOTO (2)

Pierderea Mioarei Roman, survenită într-o noapte liniștită, a lăsat un gol imens în inimile celor dragi, în special în cea a fiicei sale, Oana Roman. La vârsta de 83 de ani, fosta soție a lui Petre Roman a încheiat capitolul vieții sale în somn, în urma unui stop cardio-respirator.

Această veste a zguduit-o profund pe Oana, care, chiar dacă era conștientă de fragilitatea stării de sănătate a mamei sale, spera într-un final mai îndepărtat. Ultimele imagini cu Mioara Roman, publicate pe rețelele de socializare de către Oana, o înfățișau pe aceasta vizibil slăbită, semn al unei lupte îndelungate cu boala.

Ultimele imagini cu Mioara Roman în viață

Mioara Roman își petrecea ultimele zile într-un azil din Snagov, un loc în care fiica sa, Oana, venea des să o viziteze. Aceste vizite erau luminițe de speranță și alinare atât pentru Mioara, cât și pentru Oana, care își exprima adesea dragostea și respectul față de mama sa. Într-un astfel de moment de intimitate, la începutul lunii februarie, Oana a împărtășit cu urmăritorii săi o imagine emoționantă, în care apare ținându-se de mână cu mama sa, simbol al legăturii indestructibile dintre ele.

Starea de sănătate a Mioarei Roman a fost în declin în ultima perioadă, marcând o deteriorare progresivă care a impus mai multe intervenții medicale, dintre care unele extrem de complexe. Deși unele dintre aceste intervenții au avut succes inițial, efectele pe termen lung nu au fost cele așteptate. Cu timpul, Mioara a ajuns să depindă de un scaun cu rotile, o schimbare care a impus noi provocări și adaptări atât pentru ea, cât și pentru cei apropiați.

Ultima dorință a Mioarei Roman

În ciuda dificultăților, Oana a continuat să împărtășească cu lumea online fragmente din viața mamei sale, demonstrând o transparență emoționantă. Prin postările sale, a oferit o fereastră spre realitatea dureroasă, dar și spre momentele de bucurie petrecute alături de Mioara. Una dintre aceste postări o prezenta pe Mioara în scaunul cu rotile, într-un cadru mai relaxat, la cafeneaua azilului, un semn că, în ciuda tuturor, viața continuă cu momentele sale de liniște.

”Azi mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună lângă șemineu. E semn bun că e în formă din ce în ce mai bună”, scria Oana Roman pe Instagram, în urmă cu trei săptămâni.

Pe lângă lupta cu boala, Mioara Roman a avut și o ultimă dorință, o mărturie a nevoii umane de a lăsa lucrurile în ordine și de a face pace cu trecutul. Această dorință, pe care Oana a ales să o păstreze discretă, a fost îndeplinită cu strictețe, dovadă a respectului și dragostei profunde pe care Oana i le purta mamei sale. Acest gest final nu doar că a onorat memoria Mioarei, dar a oferit și o închidere necesară pentru familia rămasă în urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: