Redactia.ro
Home » Horoscop » Ce misiune ai în viaţă? Calculează-ţi numărul karmic şi află ce greşeli dintr-o existenţă anterioară trebuie să rezolvi acum

Ce misiune ai în viaţă? Calculează-ţi numărul karmic şi află ce greşeli dintr-o existenţă anterioară trebuie să rezolvi acum

Care este karma ta, în funcție de anul în care ești născut

Astrologii vorbesc despre misiunile karmice pe care trebuie să le îndeplinim în această viaţă. Conform lor, îndatoririle noastre sunt extrase din greşeli pe care le-am comis într-o existenţă anterioară.

Viețile anterioare pot influența viața de acum, fie prin relații karmice (reuniuni cu alte suflete) fie prin datorii karmice pe care trebuie să le plătești.

Cum te eliberezi de energiile negative

Dacă o persoană nu se eliberează de energiile negative din viețile anterioare, este posibil să aibă partea de lucruri mai puțin plăcute în viața actuală, conform kfetele.ro.

Eu folosesc o numerologie ca și Cabala, ceea ce înseamnă că pornește de la cele 22 de nume ale lui Dumnezeu, și avem așa: din 22, o să scădem, spre exemplu, 31-22= 9.

Ăsta este numărul nașterii, deci, practic, toți copiii care s-au născut pe data de 31 și 9, acesta este numărul lor karmic.

Dacă sunt născuți pe data de 30, numărul lor karmic este 8. Adică se scad din ziua nașterii, de exemplu, ce depășește 22, și găsim o greșeală pe care sufletul o are sau o relație karmică pe care el o are de învățat în această viață”, a spus Stavarache, numerolog, a vorbit în cadrul emisiunii “WOWnews”.

Ce misiune presupune fiecare cifră a naşterii?

Cifra 1

În viața trecută, persoanele născute în data de 1 nu au avut o relație bună cu fratele sau sora lor.

Așadar, ele trebuie în viața aceasta să întărească legăturile cu ei, dacă au, să stea mai mult în public și să fie cât mai unite cu persoanele din jur.

Cifra 2

În viața trecută, persoanele născute în data de 2 au stricat foarte mult relațiile familiale și au creat intrigi. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să aibă o legătură bună cu mama lor, să o îngrijească și să o ierte dacă simt că a greșit.

Cifra 3

În viața trecută, femeile născute în data de 3 nu au vrut să aibă copii. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să dea naștere, deoarece cu cât au mai mulți copii, cu atât le va merge mai bine. Bărbații născuți în data de 3 trebuie în această viață să își ajute mama și femeia. De cele mai multe ori, bărbații vor fi văzuți în roluri publice, deoarece au venit să aibă o legătură foarte bună cu femeile și să le ajute emoțional.

Cifra 4

În viața trecută, persoanele născute în data de 4 nu au avut grijă de familia lor și nu au știut să fie responsabile. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să aibă grijă de familia lor, să ocupe joburi de conducere și să fie lideri. Femeile trebuie să învețe să lucreze cu bărbații și să aibă o relație bună cu tatăl lor.

Cifra 5

În viața trecută, persoanele născute în data de 5 nu au avut o relație bună cu rudele. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să se înțeleagă bine cu familia, să construiască o familie și să aibă o relație bună cu partenerul.

Cifra 6

În viața trecută, persoanele născute în data de 6 au fost căsătorite și și-au înșelat mereu partenerii. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să își păstreze relația și să se rezume la un singur partener.

Cifra 7

În viața trecută, persoanele născute în data de 7 au fost războinici. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să conducă, să unească oameni și să fie lideri.

Cifra 8

În viața trecută, persoanele născute în data de 8 nu au știut să ofere dragoste, atenție și bani. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să ofere cât primesc și să aibă grijă la documente, pentru că de multe ori le pot pierde.

Cifra 9

În viața trecută, persoanele născute în data de 9 și-au părăsit familia. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să își întemeieze o familie, să nu stea izolate și să ghideze alte persoane.

Cifra 10

În viața trecută, persoanele născute în data de 10 au fost răsfățate și nu au știut să gestioneze banii, având multe împrumuturi. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să nu repete greșelile și să învețe să fie mai blânde.

Cifra 11

În viața trecută, persoanele născute în data de 11 au pus presiune pe alți oameni. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să își ajute mai mult familia și să își mențină obiectivul.

Cifra 12

În viața trecută, persoanele născute în data de 12 au sacrificat oameni. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să ofere foarte mult, să se sacrifice din dragoste, și să aibă grijă de familie și oameni, în general.

Cifra 13

În viața trecută, persoanele născute în data de 13 au făcut crime. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să facă copii, să aibă o relație bună cu tatăl lor și să lucreze cu oameni.

Cifra 14

În viața trecută, persoanele născute în data de 14 au fost zgârcite și egoiste. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să aibă relații mai bune cu familia, să o întărească și să învețe să dăruiască mai mult decât primesc.

Cifra 15

În viața trecută, persoanele născute în data de 15 au fost dure și foarte egoiste. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să lucreze cu oamenii, deoarece la asta se pricep cel mai bine.

Cifra 16

În viața trecută, persoanele născute în data de 16 au fost materialiste. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să ghideze și să rămână unite cu partenerul de viață.

Cifra 17

În viața trecută, persoanele născute în data de 17 au furat munca altor persoane. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să își găsească propria cale și să lucreze în mass-media.

Cifra 18

În viața trecută, persoanele născute în data de 18 au înșelat oamenii și partenerii prin diferite forme. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să nu mai repete greșeala.

Cifra 19

În viața trecută, persoanele născute în data de 19 au luat bani pe nedrept. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să ofere bani, să își susțină familia și să aducă prosperitate în viața celorlalți.

Cifra 20

În viața trecută, persoanele născute în data de 20 și-au părăsit neamul. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să își întemeieze o familie și să o păstreze unită.

Cifra 21

În viața trecută, persoanele născute în data de 21 și-au trădat patria. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să găsească colaborări în străinătate și să aducă în țară cât mai multe beneficii.

Cifra 22

În viața trecută, persoanele născute în data de 22 nu au făcut copii sau poate au fost părinți duri cu aceștia. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să facă copii, să se implice în acțiuni caritabile și să susțină copii.

Cifra 23

În viața trecută, persoanele născute în data de 23 au avut probleme cu frații. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să rămână unite cu partenerul de viață.

Cifra 24

Persoanele născute în data de 24 trebuie în viața aceasta să mențină relații deoarece au probleme în acest sens, inclusiv femeile, care trebuie să facă copii și să-și imbunătățească calitatea vieții.

Cifra 25

Persoanele născute în data de 25 trebuie în viața aceasta să aibă grijă de copii. “Persoanele născute pe 25, este 3, deci este vorba de copii. Fie că sunt bărbați sau femei, au venit ca să aibă grijă de copii.”, a specificat acesta.

Cifra 26

Persoanele născute în data de 26 trebuie în viața aceasta să susțină familia financiar și să rămână unite cu partenerul.

Cifra 27

Persoanele născute în data de 27 trebuie în viața aceasta să își facă propria regulă de viață și să nu mai copieze alte tipare.

Cifra 28

Persoanele născute în data de 28 trebuie în viața aceasta să învețe să își păstreze relația, să nu înșele și să aibă o relație foarte bună cu sexul opus.

Cifra 29

În viața trecută, persoanele născute în data de 29 au fost războinici. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să învețe să aibă grijă de mama și tatăl lor și să își caute un mentor.

Cifra 30

Persoanele născute în data de 30 trebuie în viața aceasta să învețe să ofere dragoste, să ofere mai mult decât primesc, și să aibă grijă de copii.

Cifra 31

În viața trecută, persoanele născute în data de 31 nu au avut relații stabile. Așadar, ele trebuie în viața aceasta să întărească legăturile cu tatăl lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: