Redactia.ro
Home » Monden » Ce mult a slăbit Cristina Șișcanu! Iată cum arată în costum de baie FOTO

Ce mult a slăbit Cristina Șișcanu! Iată cum arată în costum de baie FOTO

Cristina Șișcanu are o siluetă de invidiat la cei 36 de ani. Soția lui Mădălin Ionescu a slăbit vizibil, în ultima perioadă, și nu ezită în a-și arăta formele impecabile. Iată cum arată vedeta în costum de baie!

Ce mult a slăbit Cristina Șișcanu! Iată cum arată în costum de baie FOTO

Cristina Șișcanu s-a pozat în costum de baie din vacanța în Italia, după ce a terminat-o pe cea din Coasta de Azur. Vedeta a arătat fanilor talia sa subțire, dar și cât de mult a slăbit. Se poate cum vedeta are o siluetă de invidiat la cei 36 de ani.

Cristina Șișcanu

Ce dietă urmează Cristin Șișcanu

Cristina Șișcanu urmează o dietă bazată pe detoxifiere, trei mese și gustările dintre acestea. Nu sunt lipsite din dietă, alimente precum: carne, ouă, brânză sau pește.

“Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente (…) La micul dejun, 35 g cereale integrale cu 250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 2% grasime, fie 1-2 ouă și 1 avocado (sau o altă legumă) cu 75 g de brânză, dar nu grasă, fie 100 g de ton în suc propriu. Pentru prânz : 150 g carne de pui, de curcan sau de vită la grătar sau la cuptor fără ulei și 200 g salată de crudități fără ulei deloc. Sau 200 g de pește la grătar sau la cuptor fără ulei cu 200 g de legume (dar atenție, nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur, dar musai fără ulei. Pentru cină: salată asortată cu 200 g de brânză light sau carne fiartă/grătar sau pește grătar/la cuptor, cu 10-12 măsline și 125 g legume asortate”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

Cristina Șicanu, căsnicie solidă cu Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au trei copii împreună: doi copii ai prezentatorului din relația anterioară și o fetiță a acestuia cu Cristina Șișcanu. Mulți fani de-ai lor s-au întrebat cum reușesc să se înțeleagă atât de bine, fără să ajungă la divorț, asemeni multor cupluri.

”Prima condiție trebuie să o aibă doi: un el și o ea, sau mă rog, nu contează, atunci când decid să fie împreună e să existe acea chimie, acea atracție, adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul care vrea să trăiască într-un mod de a agonisi.Aceste două condiții mi se par esențiale și cele mai importante când se formează un cuplu, iar apoi intervin condițiile minore care trebuie să susțină condițiile acestea importante. Nu e simplu, dar dacă există acele două condiții, eu cred că reușești. Zi de zi, clipă de clipă, trebuie să ai grijă de relația ta, niciodată să nu o lași de izbeliște. Iubirea trebuie arătată în fiecare zi”, a spus Cristina Șișcanu la un InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: