Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu a răbufnit pe Internet: „Femeilor sunteți triste și îmi pare rău pentru voi”

Cristina Șișcanu a răbufnit pe Internet: „Femeilor sunteți triste și îmi pare rău pentru voi”

GALERIE FOTO (5) Cristina Șișcanu, despre cea de-a doua sarcină

Cristina Șișcanu a răbufnit pe Internet. Soția lui Mădălin Ionescu a postat pe rețelele de socializare câteva imagini incendiar, dar a avut parte de numeroase critici din partea internauților. Sătulă de reacțiile negative ale acestora, Cristina Șișcanu a postat un mesaj acid pe Facebook.

Cristina Șișcanu a răbufnit pe Internet: „Femeilor sunteți triste și îmi pare rău pentru voi”

Cristina Șișcanu a răbufnit pe Internet. Mădălin Ionescu a plecat în vacanță pe Coasta de Azur împreună cu soția sa și fiica lor. Cristina Șișcanu este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține susținătorii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața sa.

Recent, vedeta a postat câteva imagini atât cu ținutele sale sexy, cât și cu numeroasele activități din vacanță. Se pare că unele nu au fost pe placul internauților și au criticat-o dur. Aceștia au fost nemulțumiți de felul cum arată vedeta, dar și de faptul că petrece prea mult timp pe Instagram în loc să se bucure de vacanță. „Mamă, ai sânii la buric. Știu că ai alăptat, dar e dizgrațios, măcar nu-i mai expune dacă nu vrei să intervii asupra lor cumva chirurgical..”,i-a scris o fană la postare. De asemenea, un alt internaut i-a scris acesteia că se expune prea mult. „Nu înțeleg pentru ce atâta expunere, meniuri, terase, filmări la orice pas, care mai este scopul excursiei!!? Că doar nu ați ajuns să aveți filmări la Cannes ca vedetele!!”.

Ulterior, vedeta a luat atitudine și a postat un mesaj acid pentru persoanele care au criticat-o. Soția lui Mădălin Ionescu a spus că a blocat mai multe persoane pe Facebook, spunându-le femeilor care au criticat-o dur că sunt frustrate. „De dimineata am blocat mai multe persoane pe Instagram. Femei, evident! …că ar trebui să îmi pun silicoane, că de ce port o geanta Chanel ( că vezi, Doamne, sunt o tipa așa mișto încât nu am nevoie de brand-uri 🙈), că fundul ,că picioarele, că sânii , că burta, că… firul de păr din vârful capului! … că nu e bine că am luat copilul cu noi în vacanță pe Coasta De Azur… what the fuck?🤷🏽‍♀️ Femeilor( cele care mi-ați scris astfel de comentarii), sunteți triste și îmi pare rău pentru voi. Critica excesivă, răutatea și ura din comentarii vin din suferințile voastre profunde”, a scris Cristina pe Facebook.

Postarea Cristinei Siscanu

Cristina Șișcanu, mulțumită de felul cum arată

De-a lungul timpului, Cristina Șișcanu a fost criticată de internauți pentru modul cum se îmbracă și cum se afișează pe rețelele de socializare. De asemenea, vedeta a fost judecată de multe ori că nu are un corp tocmai perfect. Chiar și așa, jurnalista se declară mulțumită de trupul ei, precizând că se „divinizează”. „Eu sunt SUPERBĂ! Mă uit în oglindă și îmi place enorm de mine. Mă îngrijesc fără a face o obsesie din asta . Dacă îmi voi pune silicoane, habar nu am! Poate că da, poate că nu! Voi dori să mai slăbesc ? Da, când mă întorc din vacanță mă așteaptă programul magic alimentar de slăbit @sonslimcabinetth.nutritionist . Nu sunt obsedată, nu sunt disperată! Nu mă urăsc când mă uit în oglindă și văd poate niște celulită, în anumite zile-burtjcă sau sânii nu atât de fermi cum erau odată! Dar sunt atât de frumoasă și mă simt atât de bine cu corpul meu! Îl ador, îl divinizez!„,a mai spus jurnalista.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: