Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu vrea să devină a doua oară mamă. Soția lui Mădălin Ionescu, răspuns mult așteptat pentru fani

Cristina Șișcanu vrea să devină a doua oară mamă. Soția lui Mădălin Ionescu, răspuns mult așteptat pentru fani

Cristina Siscanu vrea sa redevina mama

Cristina Șișcanu a mărturisit, joi, pe rețelele de socializare, că i-ar plăcea să devină mamă a doua oară. Soția lui Mădălin Ionescu a confirmat acest lucru fanilor ei.

Cristina Șișcanu vrea să devină a doua oară mamă. Soția lui Mădălin Ionescu, răspuns mult așteptat pentru fani

Cristina Șișcanu este mamă a trei copii în relația cu Mădălin Ionescu. Mai exact, pentru Filip și Ștefania, copiii prezentatorului din prima căsătorie și fiica lor, Petra, pe care Cristina Șicanu a născut-o în urmă cu trei ani. De mai mult timp, însă, fanii influenceriței s-au întrebat dacă aceasta va da naștere și a doua oară unui copil. Joi, Cristina Șișcanu a fost întrebată același lucru, iar ea a confirmat.

„Da”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

Foto: Instagram

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, împreună de un deceniu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de zece ani. În cadrul unui interviu, Cristina Șișcanu a spus că cei doi copii ai faimosului prezentator s-au acomodat rapid cu ea. Mai ales Filip, care are un handicap, din cauza unui vaccin.

„Filip m-a perceput ca pe o mamă, pentru că era mai mic, avea vreo şase ani. Ştefania era mai mare, nici ca vârstă nu prea pot eu să îi fiu mamă. Până să apară Petra, care are are doi ani şi opt luni, am fost doar noi. Nu Petra mi-a spus pentru prima oară mamă, ci Filip. I-am iubit necondiţionat pe amandoi, exact cum îţi iubeşti copiii. Niciodată nu m-am gândit că trebuie să primesc ceva în schimb, asta e singura dragoste necondiţionată ”, a mărturisit Cristina Șișcanu pentru OK!Magazine.

Cristina Șișcanu, mărturii sfâșietoare despre fiul lui Mădălin Ionescu: “A suferit o traumă, l-am dus la psiholog”

De curând, vedeta a dezvăluit și secretul căsniciei sale longevive cu Mădălin Ionescu „Prima condiție trebuie să o aibă doi: un el și o ea, sau mă rog, nu contează, atunci când decid să fie împreună e să existe acea chimie, acea atracție, adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul care vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: