Redactia.ro
Home » Monden » Mădălin Ionescu a dat vestea după Paște! Ce spune despre încă un copil: „Copiii sunt o binecuvântare”

Mădălin Ionescu a dat vestea după Paște! Ce spune despre încă un copil: „Copiii sunt o binecuvântare”

GALERIE FOTO (4) Mădălin Ionescu a dat vestea după Paște!

Mădălin Ionescu a dat vestea după Paște! Fostul prezentator tv a făcut o mărturisire șocantă despre cel de-al patrulea copil. În urmă cu ceva timp, Mădălin Ionescu și soția sa declarau că își mai doresc încă un copil împreună, asta după ce amândoi s-au declarat înnebuniți după micuța lor, Petra.

Mădălin Ionescu a dat vestea după Paște! Ce spune despre încă un copil: „Copiii sunt o binecuvântare”

Mădălin Ionescu a dat vestea după Paște! Fostul prezentator de la Kanal D trăiește o poveste de dragoste alături de Cristina Șișcanu, împreună cu care are o fetiță, Petra. De asemenea, Mădălin Ionescu mai are doi copii din prima căsătorie, Ștefania și FIlip. Recent, Mădălin Ionescu a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram, fiind dispus să răspundă la curiozitățile fanilor săi. Astfel, unul dintre aceștia l-a întrebat dacă își mai dorește un al patrulea copil. Fără să stea pe gânduri, Mădălin a dat vestea imediat după sărbătorile Pascale. Soțul Cristinei Șișcanu a declarat că își mai dorește un copil cu fosta concurenta de la Bravo ai stil!: „Da! De ce nu? Copiii sunt o binecuvântare, să fie cât mai mulți!”, a fost răspunsul lui Mădălin.

Madalin Ionescu, despre cel de-al patrulea copil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au sărbătorit luna trecută, 10 ani de căsnicie. Pentru că nu au putut sărbători în oraș, din cauza restricțiilor impuse de autorități, cei doi s-au bucurat de moment alături de copiii lor.

Întrebarea indiscretă primită de Mădălin Ionescu

Prezentatorul tv s-a încumetat și i-a determinat pe susținătorii săi să îi pună întrebări referitoare la relație, dragoste, bani, copii și timp liber. Printre toate întrebările primite, Mădălin Ionescu a fost surprins când a văzut întrebarea pusă de un internaut. Ce-i drept, una indiscretă. „Practică anal dar soția nu vrea. Ce e de făcut?„, a fost întrebarea urmăritorului său. Pentru a evita o situație stânjenitoare, Mădălin i-a răspuns diplomat acestuia. „Wow! Sunteți cadru medical și mă întrebați așa ceva? Personal nu am încredere în acest tip de bărbați care practică acest gen de sex în relația cu femeile. Mă abțin de la alte comentarii. Excludem din discuție persoanele gay”. Întrebat dacă s-a certat serios cu Cristina de-a lungul căsniciei lor, jurnalistul a spus că între cei doi nu au existat momente tensionate foarte grave, iar când se culcau supărați, dimineața uitau tot ce s-a întâmplat.

Intrebarea indecenta primita de Madalin Ionescu

La rândul ei, Cristina Șișcanu a dezvăluit într-un interviu care este secretul relației de lungă durată pe care o are cu prezentatorul tv. „Prima condiție (…), atunci când decid să fie împreună, e să existe acea chimie, acea atracție. Adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul să vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a spus Cristina. Deși Ștefania și Filip nu sunt copiii ei biologici, Cristina are o relație minunată cu aceștia și încearcă să le fie prietena lor, indiferent de situație. Având în vedere că Filip se află într-o situație neobișnuită, jurnalista reușește să facă față cu brio și să-i fie aproape fiului său vitreg.

Familia lui Madalin Ionescu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: