Redactia.ro
Home » Monden » Ce notă a luat la BAC fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase. Alessia și-a făcut mândri părinții

Ce notă a luat la BAC fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase. Alessia și-a făcut mândri părinții

Fiica Amaliei Nastase a dat BAC-ul

Alessia Nastase, fiica fostului cuplu Amalia și Ilie Năstase, se numără printre elevii care anul acesta au susținut examenul de bacalaureat. Alessia a luat o notă mare, drept dovadă cuvintele de laudă pe care le-a scris mama ei, în mediul online.

Ce notă a luat la BAC fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase. Alessia și-a făcut mândri părinții

”Am plâns de fericire” , a scris Amalia Năstase atunci când a aflat ce notă a luat fiica sa, Alessia, la bacalaureat. Fără a dezvălui nota, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a lăudat absolventa prin cuvinte emoționante.

Foto: Amalia Nastase si fiica ei

„Am plâns de fericire astăzi pentru iubita mea, Alessia Năstase. Suntem enorm de mândri de tine pentru că ai reușit să arăți o mică parte din sufletul tău frumos și ai impresionat pe toată lumea arătând că un suflet timid de adolescent poate să aibă o forță extraordinară atunci când se exprimă prin artă. Aș vrea să te vezi prin ochii noștri, cei care te iubim, și să vezi ce putere ai și cât de frumoasă ești. Îți mulțumește mama pentru tot ce ești!”, a fost mesajul postat de Amalia pe rețelele de socializare.

La ce facultate va merge fiica Amaliei Năstase

Alessia a obținut încă dinainte de bacalaureat o bursă de studii la Universitatea Parsons Paris „Artă, media și tehnologie”, specializarea arte frumoase. Aici, studiile vor începe din august. Atunci când a aflat că a fost admisă, Alessia a izbucnit în plâns, de bucurie, și i-a dat marea veste inclusiv tatălui său, Ilie Năstase.

Foto: Alessia Nastase

„L-am sunat și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit când i-am zis că am intrat cu bursă. Nu știa ce să zică, era șocat. S-a emoționat, mai ales că are de a face cu tenisul.  fost destul de greu. Mi-am completat aplicația într-un program special, care le permite studenților să meargă la universități din Statele Unite ale Americii și Franța”, a spus Alesssia, într-o emisiune TV.

Pasionată de pictură, Alessia a avut și prima ei expoziție, anul trecut, prin care a reprezentat tenisul dintr-un alt unghi de vedere decât îl știm.

”Plecand de la structura corpului sportiv, lucrarile ilustreaza multitudinea de ipostaze pe care acesta le exprima in dialog cu miscarea. Forta, anduranta, suprasolicitare, incordare musculara, presiune, toate aceste elemente construiesc atat corpul unui sportiv de performanta, cat si aparatul sensorial si mental al acestuia. Puterea corporala este adusa pe acelasi nivel cu fragilitatea musculara si cea mentala, se completeaza si se incaiereaza. Prin lucrarile tinerei, acesti doi poli ajung sa se echilibreze prin simplul fapt ca sunt adusi impreuna.

Through Space and Time este o lucrare care elogiaza memoria sportivului de performanta, Ilie Nastase. Instalata impreuna cu alte trei lucrari video reprezentand trei meciuri diferite, rulate in paralel, lucrarea suprapune diverse stari ale jucatorului, de la efervescenta la epuizare. Firul alb al mingii devine o cristalizare a unui circuit inchis, repetitiv, ritmic, care urmeaza parcursul de la inceputul procesului pana la finalul elogios, pus pe repeat. Instalatia artistica cu firul supradimensionat, juxtapus ansamblului video, scoate la suprafata multitudinea de elemente care construisc jocul, performanta, si puterea de castig, dar si de infrangere”, a spus Alessia pentru urban.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: