Redactia.ro
Home » Știri » Cine este femeia de 43 de ani care a luat BAC-ul în acest an. Ce facultate își dorește să urmeze

Cine este femeia de 43 de ani care a luat BAC-ul în acest an. Ce facultate își dorește să urmeze

Cătălina Duzinschi are 43 de ani și a susținut examenul de Bacaulaureat în acest an și l-a promovat cu brio. Femeia a mărturisit motivul pentru care a ținut neapărat să susțină examenul maturității la această vârstă.

De ce a susținut examenul maturității la 43 de ani

Cătălina Duzinschi a povestit că motivul pentru care a susținut examenul maturității este că acela că și-a dorit să le dea un exemplu copiilor ei pentru a-i motiva să învețe și să își facă o carieră. Cătălina Duzinschi, la vremea când avea 18 ani și absolvise liceul nu a reușit să treacă BAC-ul, drept pentru care părinții nu au fost de acord să mai încerce o dată, ci au îndrumat-o spre un loc de muncă.

Acum, Cătălina Duzinschi este amă și are o familie frumoasă. Ea s-a decis să susțină examenul de Bacalaureat pentru a-și motiva copii să se țină de școală și să ajungă cât mai departe. Cătălina Duzinschi a obținut media 6,70. Femeia a povestit că i-a fost foarte greu să reușească deoarece ea are și un job și se ocupă și de familia ei.

Româna și biologia, pentru că acolo eu vibrez mult, sigur că astea n-au fost foarte … câteva zile așa, am absorbit materia efectiv. Matematica mi-a dat bătăi de cap, dar se poate, se poate! Încă nu văd așa, ca pe un mare wow, ba uneori m-am rușinat că n-am făcut la timp, sincer. Era o obligație, pentru că eram conștientă că nu se poate fără pasul asta, fără etapa asta nu se poate și atunci nu-mi pare rău, aș relua oricând. După Revoluție, era trendul ăla că toată lumea trebuia să devină contabil. Nu au fost de acord părinții să rămân pe linia asta, limbi străine, și s-a insistat să merg la Economic. Acolo o să ieși contabilă, faci ceva în viața, câștigi bani. Pentru copiii mei a fost o lecție foarte importantă asta. Eu le-am arătat o lecție, nu neapărat le-am explicat, le-am arătat o lecție, ce mult contează să înveți la timp. „, a declarat Cătălina Duzinschi.

Ce spune directorul liceului pe care Cătălina l-a absolvit

Directoarea Colegiului „Emil Racoviță” din Iași, Mihaela Gotcu a mărturisit că o apreciază pe Cătălina deoarece știe că este foarte greu să ai un job, să ai o familie de care ai grijă și să și înveți pentru un examen.

Este mult mai greu în momentul în care ai o familie, în momentul în care ai responsabilități legate de partea profesională, de serviciu, să ai aceeași disponibilitate pe care o are un tânăr care nu se ocupă decât de învățat.„, a declarat Mihaela Gotcu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: