Redactia.ro
Home » Monden » Ce note are Eliza Iliescu în primul an de facultate. Cum o recompensează pe fiica sa Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România: „Sunt tare mândră!”

Ce note are Eliza Iliescu în primul an de facultate. Cum o recompensează pe fiica sa Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România: „Sunt tare mândră!”

Ce note are Eliza Iliescu în primul an de facultate. Cum o recompensează pe fiica sa Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România: "Sunt tare mândră!"

Adriana Iliescu a devenit cunoscută în 2005, când a devenit cea mai bătrână mamă din România. La 66 de ani a dat naștere unui copil perfect sănătos, de care acum este foarte mândră. Ajunsă în primul an de studenție, Eliza Iliescu reușește să obțină numai rezultate bune la învățătură, așa cum și-a obișnuit mama. Fosta profesoară nu uită și de recompense.

Eliza Iliescu, o studentă de 10. Merge la două facultăți

Eliza Iliescu este fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Fosta profesoară are acum 84 de ani și, chiar dacă nu are o situație financiară tocmai bună, face eforturi pentru a nu-i lipsi nimic fiicei sale, pe care o crește singură. Satisfacția nu a ezitat să apară, pentru că Eliza a fost un copil bun, care s-a axat pe școală și visează la un viitor măreț.

Adriana este foarte mândră de fiica ei, despre care are numai cuvinte de laudă. Înscrisă la două facultăți, nu se plânge deloc și visează să devină profesoară, ca mama ei, dar iubește mult și filosofia. Mama sa spune că are note mari, doar de 9 și 10 și niciodată nu a întâmpinat probleme cu învățatul. Are încredere că va reuși ce și-a propus și este mereu acolo, ca să o ajute când are nevoie de un sfat.

„Sunt foarte mulțumită de ea. Vineri a avut de predat și un referat și tot așa. Suntem sănătoase amândouă, ne înțelegem de minune, avem cărți în casă. Îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare, ea este la facultate acum, nu mai este la liceu.

Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine. Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă.”, a dezvăluit Adriana Iliescu pentru click.ro.

Ce face Eliza, la doar 18 ani. Tânăra este pregătită pentru viitor

Cea mai bătrână mamă din România își răsfață deseori fiica și o recompensează pentru reușitele sale cu un desert sau orice îi place. Se pare, însă, că și Eliza este foarte harnică și deja o bună gospodină, deși are doar 18 ani. Mama ei a pregătit-o pentru ce este mai rău și s-a asigurat că se va descurca atunci când ea nu va mai fi, luând în calcul și această parte, având în vedere că are o vârstă înaintată.

Eliza știe să gătească și, când are timp, pregătește chiar ea masa. Mai mult, se pricepe să facă preparate pe care mama ei nu știe să le gătească, ceea ce o face să se mândrească și mai mult cu fiica sa.

„Astăzi a mai avut un examen la facultate, așa că de dimineață m-am trezit și i-am pregătit o prăjitură. Și ea gătește în casă, sunt tare mândră de ea. Eu nu știu să pregătesc spaghete bolognese și le face Eliza”, a mai spus Adriana Iliescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: