Redactia.ro
Home » Monden » Ce nu are voie Cristina ICH să posteze pe Instagram. Soțul ei este foarte gelos: ”Pe asta nu m-a lăsat Alex să o postez pe feed”

Ce nu are voie Cristina ICH să posteze pe Instagram. Soțul ei este foarte gelos: ”Pe asta nu m-a lăsat Alex să o postez pe feed”

GALERIE FOTO (4) Ce nu are voie Cristina ICH să posteze pe Instagram. Soțul ei este foarte gelos: ”Pe asta nu m-a lăsat Alex să o postez pe feed”

Cristina ICH a postat o poza controversată pe contul său de Instagram mai ales că iubitul ei nu o lasă să posteze ori. Alex Pițurcă i-a cerut să nu facă publică această imagine!

Ce nu are voie Cristina ICH să posteze pe Instagram. Soțul ei este foarte gelos: ”Pe asta nu m-a lăsat Alex să o postez pe feed”

Cristina ICH este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar contul său de Instagram este plin de fotografii provocatoare care atrag adesea privirile admiratorilor. Deși job-ul ei este fix acesta, să posteze fotografii pe rețele de socializare, se pare că tatăl copilului ei nu este de acord cu toate postările.

Acum, frumoasa șatenă se află într-o vacanță de cinci stele la malul Mării Negre împreună cu Alex Pițurcă și fiul lor. Stațiunea în care diva și familia ei se relaxează este Olimp. Într-o pauză de la răsfățul primit sub razele arzătoare ale Soarelui, Christina Ich s-a lăsat pozată în timp ce poartă un costum de baie sexy verde, la care și-a asortat perfect bluză scurtă și colierul. Cel care a jucat rolul fotografului a fost chiar bărbatul iubit.

Conform mărturiilor sale, partenerul ei “i-a interzis” să publice una dintre fotografii, însă n-a ținut cont de acest aspect și femeia a postat fotografia, însă nu în feed, acolo unde îi ceruse iubitul ei să nu o pună.

“Pe asta nu m-a lăsat Alex să o postez pe feed”, este mesajul scris de influenceriță pe poza încărcată pe IG Story. Tot aici a publicat și o fotografie realizată în timpul unui pictorial în care apare într-o lenjerie intimă neagră și transparentă.

De ce nu vrea Cristina ICH să se căsătorească

“Îmi place foarte mult să trăiesc în concubinaj. De ce nu mă căsătoresc? Pentru că femeile, după ce se căsătoresc, o iau razna. Eu deja sunt razna. Eu sunt super bine așa”, a spus Christina Ich într-o filmare urcată în vara anului trecut pe Instagram Stories.

Ulterior, pe o altă înregistrare făcută publică, ea a invocat un alt motiv: “Plus că sunt Săgetător, dacă îmi îngrădește cineva libertatea, îmi ia aerul, sufletul. Plus că ne e și rușine să fim în centrul atenției. Am avut de gând la un moment dat și pe urmă ne-am răzgândit, că ne-am certat”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: