Redactia.ro
Home » Știri » Ce nu au voie să mănânce membrii Familiei Regale? Reguli stricte la Palatul Buckingham

Ce nu au voie să mănânce membrii Familiei Regale? Reguli stricte la Palatul Buckingham

casa regala anglia

Familia Regală are reguli bine stabilite, chiar și atunci când vine vorba de partea culinară. Fostul bucătar de la Palatul Buckingham a făcut unele dezvăluiri.

Reguli culinare în Familia Regală

Familia Regală trăiește după reguli bine stabilite. Chiar și atunci când vine vorba de mâncare, mebrii Palatului Buckingam trebuie să fie atenți  Fostul bucătar de la Palatul Buckingham, Darren McGrady, a declarat pentru publicaţia „Food and Wine‟ în ce constă, meniul Reginei Angliei, mai exact ceea ce îi este permis şi ce nu, dar și câteva dintre obiceiurile pe care ceilalți membrii le au atunci când iau masa.

Meniul Reginei Angliei

La micul dejun, Regina Elisabeta a II-a preferă cereale, un ou fiert şi o ceaşcă de ceai. La prânz, dacă mănâncă singură, are porţii mici de legume cu carne de pasăre sau peşte. În caz contrar, are o masă cu patru feluri, care începe cu o salată. Îi place să mănânce vânat, de aceea acest tip de carne nu lipseşte.La ceaiul de după-amiază, regina a înlocuit cele câteva felii de tort pe care le avea cândva cu sandvişuri, iar ceaiul îl preferă fără zahăr.

Alimentul interzis în Familia Regală

Din cauza faptului că Familia Regală are de obicei multe întâlniri de-a lungul zilei, nu li se permite să mănânce usturoi. Pastele nu sunt interzise, dar sunt consumate la ocazii speciale. Acelaşi lucru este valabil şi pentru cartofi şi orez.

Menajerele Familiei Regale trebuie să treacă un test înainte de angajare

Nu este ușor să ajungi menajeră la Palatul Buckingham. O spune chiar o persoană din cadrul Familiei Regale, de la recrutare.  Asta…dacă nu treci testul cu musca.

“Diferența între o menajeră care lucrează pentru un hotel de cinci stele și cea care lucrează pentru familia regală britanică este atenția la detalii. Una dintre modalitățile prin care testez dacă potențiala candidată este atentă la detalii este prin a pune o muscă moartă în șemineu sau pe covor. Imediat după ce fac acest lucru, merg cu candidata în cameră. Una din zece observă musca, se apleacă și o ridică,  ceea ce înseamnă că este o menajeră cu adevărat specială.

Le conduc în cameră destul de ușor, oferindu-le astfel șansa să arunce o privire atentă asupra acesteia, să vadă ce se află în interiorul ei. Ajungând în camera șemineului, multe dintre ele vorbesc despre frumusețea acestuia, dar în acest punct, eu aștept să observe musca moartă și să o ridice”, a spus Tracey Waterman, potrivit mirror.co.uk.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: