Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce nu este bine să faci în Ajunul Crăciunului pentru a-ți merge bine

Ce nu este bine să faci în Ajunul Crăciunului pentru a-ți merge bine

Craciun

Suntem în Ajunul Crăciunului și mulți dintre noi așteptăm cu nerăbdare ziua de 25 Decembrie. Se spune că în Ajunul Crăciunului trebuie să avem grijă la anumite lucruri, pentru a ne merge bine.

Ce nu este bine să faci în Ajunul Crăciunului

Suntem în Ajunul Crăciunului și cu toții facem ultimele pregătiri pentru sărbătorile de iarnă. Însă, trebuie să avem grijă la anumite lucruri pentru a ne merge bine, sunt multe superstiții legate de această perioadă, potrivit Click.ro. Iată mai jos ce nu este indicat să faci în Ajunul Crăciunului.

-Ai grijă să nu-ți zboare norocul din casă! Există o superstiție conform căreia dacă deschizi ușa cuiva în noaptea de Ajun, norocul pleacă,

-Să nu dormi în fân în noaptea de Ajun sau grajdul să nu fie plin cu fân, deoarece se spune că boii prevestec Nașterea Domnului, fapt care ar trebui să fie ascuns omului,

-Nu este bine să te bați cu nimeni în Ajun, nici măcar în glumă, deoarece riști să faci bube,

-Nu trebuie să mănânci nimic în Ajunul Crăciunului pentru a avea noroc în viață,

-Tot legat de noroc, acesta poate piere din casă, dacă dai cuiva ceva cu împrumut,

-În Ajunul Crăciunului nu se bea rachiu, deoarece se spune că acesta a fost inventat de diavol pentru a-și bate joc de cel ce-l bea,

-Avertisment și pentru crescătorii de albine! Dacă vor ca acestea să mai producă miere, nu se dă și nu se împrumută nimic din casă.

În Ajunul Crăciunului sosește Moș Crăciun

Pe lângă aceste superstiții, există și o parte bună. Moș Crăciun vine cu daruri pentru copii, iar ei trebuie să îi pregătească fursecuri și un pahar de lapte. Chiar dacă suntem în plină pandemie, reprezentanții OMS transmit că Moș Crăciun, dar și Doamna Crăciun sunt imuni la coronavirus, astfel, Moșul poate fi lăsat fără grijă să intre în casă și să așeze darurile lângă brad.

„Moş Crăciun este imun la acest virus şi am vorbit puţin cu el şi cu doamna Crăciun şi sunt foarte bine. Este foarte bine acum şi am vorbit cu mai mulţi lideri ai lumii, care ne-au spus că vor relaxa măsurile de carantină, pentru ca Moşul să poată intra în spaţiul aerian”, a transmis Maria Van Kerkhove, şefa programului COVID-19 de la Organizația Mondială a Sănătății.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: