Redactia.ro
Home » Știri » Veste bună pentru copii: ”Moș Crăciun este imun la coronavirus”

Veste bună pentru copii: ”Moș Crăciun este imun la coronavirus”

Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, iar copiii sunt nerăbdători să primească cadouri de la Moș Crăciun. Chiar dacă suntem în plină pandemie și omenirea este tot mai afectată de coronavirus, se pare că Moș Crăciun, dar și soția lui, Doamna Crăciun, sunt invincibili în fața Covid-19, transmit reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Moș Crăciun este imun la coronavirus

Veste bună pentru copii de la Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Deși se încadrează în categoria majoră de risc de infectare cu coronavirus, Moș Crăciun, dar și soția lui, Doamna Crăciun, nu pot fi afectați, deorece ei sunt imuni față de Covid-19. Așadar, copiii din întreaga lume îl pot aștepta fără grijă pe Moșul, pentru a le aduce cadourile dorite.

„Moş Crăciun este imun la acest virus şi am vorbit puţin cu el şi cu doamna Crăciun şi sunt foarte bine. Este foarte bine acum şi am vorbit cu mai mulţi lideri ai lumii, care ne-au spus că vor relaxa măsurile de carantină, pentru ca Moşul să poată intra în spaţiul aerian”, a transmis Maria Van Kerkhove, şefa programului COVID-19 de la Organizația Mondială a Sănătății.

Din păcate, momentan, doar Moș Crăciun este imun la coronavirus. OMS transmite tuturor oamenilor să păstreze în continuare măsurile de siguranță anti-Covid-19. Mai exact, trebuie purtată în continuare masca și păstrată distanțarea socială, chiar și de către cei care se vaccinează, deoarece, deși pot deveni imuni, asemeni Moșului, ei ar putea răspândi în continuare virusul.

Moș Crăciun a învățat să folosescă internetul

Chiar dacă este imun la coronavirus, Moș Crăciun a fost nevoit să se adapteze vremurilor. El a învățat să folosească internetul, ceea ce înseamnă că anul acesta copiii se pot întâlni online cu Moș Crăciun. ”Ho, ho, ho! Dragi copii, anul acesta ştim cu toţii că este mai dificil, însă ne vom vedea online. Staţi liniştiţi, cei cuminţi vor fi răsplătiţi!”, a transmis Moș Crăciun, potrivit știrileprotvr.ro.

Chiar spiridușii săi l-au învățat pe Moș Crăciu să folosească calculatorul: Mare noroc am avut cu spiriduşii mei, care s-au străduit să aibă răbdare să mă înveţe să lucrez şi eu cu aparatura asta din zilele noastre”, spune Moș Crăciun.

Moș Crăciun, întâlnire online cu copiii de la grădiniță

Părinții au discutat, deja, cu Moș Crăciun ca în seara de Ajun, să fie prezent în fața laptopului sau a oricărui dispozitiv care se poate conecta la internet, pentru a discuta cu copiii lor, de acasă. Și nu doar părinții au discutat cu Moșul, ci și educatorii, pentru a-l aduce pe Moș Crăciun la serbarea online.

”A trebuit să ne adaptăm şi să organizăm un studio, o căsuţă a lui Moş Crăciun, de unde zilnic Moşul intră online cu ajutorul platformelor de zoom sau de meeting cu copii”, spune Bogdan Tudor, organizator evenimente pentru copii.

Ideea va fi adoptată și de românii de peste hotare

Moș Crăciun va fi online și cu copiii români de peste hotare: ”Cred eu că după toată această perioadă de pandemie, copiii şi părinţii abia aşteptau să fie ceva inedit să îi scoată din rutina zilnică”, spune Alin Niță, iniţiator proiect de Crăciun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: