Redactia.ro
Home » Știri » Ce nu este bine să faci în Ajunul Revelionului și pe 1 ianuarie. Aduce ghinion maxim!

Ce nu este bine să faci în Ajunul Revelionului și pe 1 ianuarie. Aduce ghinion maxim!

Ce nu este bine să faci în Ajunul Revelionului și pe 1 ianuarie

Ce nu este bine să faci în Ajunul Revelionului și pe 1 ianuarie. Doar câteva ore ne mai despart de Noul An, iar cu această ocazie trebuie să știți că sunt anumite lucrurile pe care nu trebuie să le faci în această zi de sărbătoare.

Ce nu este bine să faci în Ajunul Revelionului și pe 1 ianuarie. Aduce ghinion maxim!

Ce nu este bine să faci în Ajunul Revelionului și pe 1 ianuarie. A venit iar momentul în care toți oamenii pun accent pe superstiții. Peste câteva ore va fi Revelionul, iar unii sunt de părere că există anumite lucruri pe care nu le poți face în această zi pentru a nu avea ghinion. Iată, așadar, ce nu trebuie să faci în Ajunul Anului Nou, pe 31 decembrie, ca să nu ai ghinion în anul 2022.

În noaptea de Revelion, dar și în ziua de 31 decembrie nu se mătură și nici nu se adună grâul sau orezul. De asemenea, nu este bine să scoți nimic din casă, nici măcar gunoiul pentru că se spune că atunci când îl arunci, vei arunca, norocul.

Există anumite regiuni în țară unde se consideră că atunci când arunci gunoiul în ajunul Anului Nou vei avea casa goală pe tot parcursul anului viitor. Mai mult, există o superstiție care spune că dacă speli rufele în ajunul Anului Nou, atunci îți va merge rău de tot în timpul anului. NU este bine să spălăm hainele până la Bobotează, atunci când se sfințesc apele.

Superstițiile de care trebuie să ții neapărat cont

La miezul nopții este important să se deschidă ferestrele și ușile pentru a alunga tot ce a mai rămas din ghinionul și energiile negative adunate în 2021. Dacă vă doriți să aveți noroc în noaptea dintre ani, ar fi mai bine să optezi pentru o vestimentație care să aibă culoarea roșie.

Mai mult, este important să ai portofelul plin și să ții bani în buzunar pentru a avea noroc la bani. În plus este important să nu existe niciun fel de datorie la începutul anului, pentru că veți avea parte de datorii pe tot parcursul anului.

SMS-uri și urări pe Whatsapp pe care să le trimiți celor dragi de Revelion

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinească şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2022!”

„La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

„Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani !

“Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

“La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: