Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce nu trebuie să lipsească din casele românilor în perioada Crăciunului. Prețurile pornesc de la 10 lei FOTO

Ce nu trebuie să lipsească din casele românilor în perioada Crăciunului. Prețurile pornesc de la 10 lei FOTO

GALERIE FOTO (2) Ce nu trebuie să lipsească din casele românilor în perioada Crăciunului

Ce nu trebuie să lipsească din casele românilor în perioada Crăciunului. Prețurile pornesc de la 10 lei, fiind accesibil pentru toate buzunarele. Iată despre ce este vorba!

Ce nu trebuie să lipsească din casele românilor în perioada Crăciunului

Încă puâin și atmosfera Crăciunului ne va cuprinde din toate direcțiile. Cu toții respectăm anumite datini, tradiții și obiceiuri și cu siguranță mulți dintre noi achiziționăm obiecte specifice sărbătorii! Dar iată că există și un element care nu trebuie să lipsească din casele noastre, Crăciunița sau Floarea Crăciunului cum i se mai spune în popor! Această floare este specifică acestei sărbători divine, reprezentată de nașterea lui Iisus.

Cât costă Crăciunița în 2022

Floarea Crăciunului este un cadou perfect pe care ni-l putem face nouă sau celor dragi. Crăciunițele se plantează încă din luna iulie pentru a ne bucura cu toții de ele în perioada Crăciunului:

„Noi începem plantarea crăciuniţelor încă din luna iulie. De la un butaş de numai 10 cm vor ajunge nişte plante deosebite. Le asigurăm toată hrana de care au nevoie, căldură, apă şi multă dragoste”, a declarat pentru Observatornews, Loredana Buche, responsabil de producție, la o seră din Sântion, unde se găsesc peste 30 de soiuri de Crăciunițe, de diferite culori și combinații de nuanțe.

Aceste minunate flori de sezon se vând cu prețuri de la 10 la 40 de lei:

„Avem comenzi, crăciuniţele sunt iubite de cumpărători, sunt considerate al doilea brad de Crăciun. Preţurile pornesc de la 10 lei şi pot ajunge la 30, 40 de lei, în funcţie de mărimea ghivechiului”, a declarat reprezentantul de vânzări, Mirabela Lazău, pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: rador.ro

Cadouri perfecte pentru Crăciun

Cum fiecare om este special și cele mai apreciate cadouri sunt cele personalizate, care aduc o amintire frumoasă sau un zâmbet pe fața celui care îl primește, un sfat pentru cadourile de Crăciun este să începi prin a întocmi o listă cu lucrurile care ne fac să ne gândim la persoana respectivă, pentru a putea alege mai ușor un astfel de cadou cu semnificație specială.

Dacă nu ne vine nicio idee la o anume persoană, atunci putem să oferim unul dintre cadourile generale, care se potrivesc absolut oricui și succesul este garantat cu ele.

Un astfel de exemplu sunt albumele de familie, pe care să le umplem cu fotografii cu semnificație pentru persoana în cauză.

Puteți să oferiți și un set de căni personalizate, pentru că așa persoana care primește cadoul se va simți specială.

Puteți, de asemenea, cum este sezonul frigului, să oferiți pijamale cadou. Din același considerent se pot da și papuci de casă și ciorapi pufoși.

Un cadou special poate fi reprezentat și de Floarea Crăciunului, amintită mai sus!

Sursa foto: Pixabay

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: