Redactia.ro
Home » Monden » Ce nume a ales Laurențiu Reghecampf pentru fiul lui. A dezvăluit chiar el

Ce nume a ales Laurențiu Reghecampf pentru fiul lui. A dezvăluit chiar el

GALERIE FOTO (2) Nume pentru fiul lui

Ce nume a ales Laurențiu Reghecampf pentru fiul lui. Antrenorul de la CSU Craiova, a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui a adus pe lume un băiețel, fiind cei mai fericiți. Laurențiu Reghecampf le-a dezvăluit fanilor din mediul online numele micuțului.

Ce nume a ales Laurențiu Reghecampf pentru fiul lui. A dezvăluit chiar el

În această dimineață, Laurențiu Reghecampf și iubita sa au devenit părinții unui băiețel. Cei doi sunt extrem de fericiți, iar antrenorul și-a anunțat fanii din mediul online că a devenit tată pentru a treia oară. Fostul soț al Anamariei Prodan a postat un mesaj pe rețelele de socializare la scurt timp după nașterea micuțului, dezvăluind și numele acestuia. Așadar, pe mezinul familiei îl cheamă Liam. Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, pe Lucas și Laurentiu Jr. „Astăzi dimineața s-a născut Liam, frățiorul vostru!Vă iubește tata”, este mesajul postat de Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare la care a atașat o poză cu Bebeto și Luca Reghecampf.

Reghe, fericit dupa nasterea fiuluin sau
Reghe, fericit dupa nasterea fiuluin sau

Numele micuțului provine din irlandeza și înseamnă protector neînfricat.Faptul că numele celui de-al treilea copil începe cu litera „L” nu este doar o coincidență, deoarece și prenumele celorlalți copii încep cu aceeași literă. În urmă cu ceva timp, Reghe declara că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Tot atunci, antrenorul declara că iubita lui a reușit să îi schimbe viața în bine, iar alături de ea și-a găsit fericirea. „Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o. Nu am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf în podcastul moderat de Cătălin Măruță.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a anunțat nașterea fiului său

Laurențiu Reghecampf a anunțat azi dimineață nașterea celui de-al treilea copil al său.La scurt timp după ce antrenorul CSU Craiova a anunțat venirea pe lume a fiului său, Anamaria Prodan a oferit o prima reacție despre evenimentul care a avut loc în viața antrenorului din Bănie. Impresara îi dorește antrenorului să nu se oprească aici, ci să mai facă copii. ”Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc sa fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâția câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Iubita lui Reghe a născut joi dimineață, primul copil al cuplului. Potrivit Spynews.ro, Corina C. iubita lui Reghe mai are nevoie de câteva zile de spitalizare alături de cel mic, apoi vor merge împreună acasă. Laurențiu Reghecampf și-a oficializat relația cu iubita lui în toamna anului trecut. În acest moment, antrenorul și Anamaria Prodan sunt în plin proces de divorț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: