Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Laurențiu Reghecampf s-a dus să cumpere roșii direct de la producătorii locali. Momentul a devenit viral

FOTO Laurențiu Reghecampf s-a dus să cumpere roșii direct de la producătorii locali. Momentul a devenit viral

GALERIE FOTO (2)

Deși își dorește să ducă o viață liniștită și fericită,  alături de noua parteră de viață și să scape mai repede de divortul de Anamaria Prodan, antrenorul este constant în lumina refelectoarelor! Acesta a fost surprins când s-a dus să cumpere roșii direct de la producătorii locali, iar momentul a  devenit viral și a stârnit multe reacții printre internauți.

Cum a fost surprins antrenorul

Laurențiu Reghecampf se ferește cât se poate de mult de viața cotidiană, dar recent un producător local a publicat pe Internet mai multe imagini cu el, imagini care s-au viralizat imediat, putem spune  într-un timp record.

Laurențiu Reghecampf a coborât din autoturismul său de lux pe care îl conduce pentru a cumpăra legume de la producători locali, de pe stradă. Acesta a ales să dea uitării restaurantele de lux și a „mers la cumpărături” direct la producătorii locali. După ce antrenorul și-a ales legumele, vânzătoare a ținut morțiș să se fotografieze cu el. Ulterior au apărut imaginile pe rețelele de socializare care au strâns un număr impresionant de aprecieri și comentarii.

Reacția neașteptată a internauților

Deși au fost urmăritori de-ai antrenorului care s-au bucurat de ipostazele rare în care a fost surprins, au existat și persoane mai răutăcioase care au făcut trimitere la actuala soție, cu care este în plin divorț, Anamaria Prodan:

„Dacă au diamante roșiile, se oprește și Prodanca să cumpere” / ”Reghe este un bărbat echilibrat cu un suflet bun” / ”Respect Lau! Mai rar să oprească un Rolls să cumpere de la țărani! Stimă!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Zi importantă pentru Laurențiu Reghecampf

În această dimineață s-a născut băiețelul antrenorului Laurențiu Reghecampf. Bucuros peste măsură, a postat o fotografie cu primii doi băieți ai săi, Luca, din mariajul cu Mariana Pfiffer, dar și cu Laurențiu Junior, din căsătoria cu Anamaria Prodan, pe care i-a anunțat că de astăzi mai au un frățior, pe Liam:

Astăzi dimineața s a născut Liam frățiorul vostru ! Vă iubește tata”, a fost mesajul postat de Laurențiu Reghecampf pe contul personal de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: