Redactia.ro
Home » Monden » Ce nume a ales Mara Bănică pentru fetița ei! ”Nu este un nume obișnuit”

Ce nume a ales Mara Bănică pentru fetița ei! ”Nu este un nume obișnuit”

Ce nume a ales Mara Bănică pentru fetița ei! ”Nu este un nume obișnuit”

Ce nume a ales Mara Bănică pentru fetița ei! Jurnalista, însărcinată în șapte luni, a povestit și despre perioada prin care trece în aceste momente. 

Ce nume a ales Mara Bănică pentru fetița ei! ”Nu este un nume obișnuit”

Mara Bănică trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Vedeta este însărcinată în șapte luni, așa că a ales pentru o perioadă să se retragă din lumina reflectoarelor, însă a oferit un interviu în care a povestit cum a traversat această perioadă și cum se simte înainte de a deveni mamă pentru a doua oară.

Vedeta recunoaște că, în ultimele luni, activitatea sa favorită a devenit vizionatul filmelor, iar statul acasă i-a adus, pe lângă liniștea de care avea nevoie, și câteva kilograme în plus de care așteaptă cu nerăbdare să scape.

”În viața mea se întâmplă că de patru luni nu ies din casă din cauza COVID, pentru că se îmbolnăvesc și vaccinații și chiar nu ies, în afara faptului că ies, doar dacă am nevoie de ceva de la cumpărături, iar singurele vizite sunt la doctor. Am terminat toate fimele de pe Netflix, citesc, acum am intrat în perioada aia de insomnii, de exemplu, de dimineață la ora 6, vorbeam cu mama despre pensii… Am ajuns la aproape 80 de kg, m-am îngrășat mult, m-am îngrășat cu totul și sunt foarte nerăbdătoare să nasc și să încep să dau jos, și sper să și reușesc. Nu se văd, că am pus peste tot, dar și ăsta e un motiv de supărare”, a declarat Mara Bănică pentru fanatik.ro.

Deși mai sunt doar două luni până când Mara Bănică și soțul ei își vor strânge fetița în brațe, cei doi nu au ajuns încă la un numitor comun în ceea ce privește numele pe care micuța îl va purta. Cel care dorește să mai amâne momentul în care vor lua decizia finală este chiar soțul celebrei jurnaliste.

”Eu m-am gândit la un nume, soțul meu nu e chiar atât de încântat de numele ales de mine. Ideea este că, atunci când eram însărcinată cu Dima, știam că este fată, și am știut că este fată până la șapte luni, și am rămas cu ideea asta, că, dacă vreodată am să am o fată, așa o să o cheme. Acum să vedem ce decide și el, pentru că e o decizie pe care o să o luăm împreună. El mi-a spus că atunci când se va naște și o va vedea, atunci va ști și ce nume i se potrivește. Numele ales de mine nu este un nume obișnuit, este tot un nume rusesc”, a declarat Mara Bănică.

Cine o va ajuta pe Mara Bănică după ce naște

Mara Bănică este foarte încrezătoare în forțele ei și își dorește să se recupereze rapid după operație, tocmai de accea vedeta a ales să se ocupe singură de cea mică, deși spune că, la un moment dat, atât ea, cât și soțul ei s-au gândit să angajeze o bonă.

”Soțul meu voia să luăm o bonă filipineză, eu nu am fost de acord. După mi-a spus să luăm o bonă, dar să aibă 22 de ani, n-am fost de acord nici cu asta (n.r. râde). N-am avut nici la Dima și, deocamdată, eu stând acasă, cred că mă voi descurca. Și, cu ajutorul lui, cred că vom fi ok o perioadă, dar, dacă nu o să mai pot, până la urmă o să luăm pe cineva. Primul lucru pe care l-am făcut atunci când am aflat că sunt însărcinată a fost să schimbăm casa. Ne-am luat un teren și ne-am apucat de construcție, ca să ne mutăm cât mai repede anul viitor. Atunci am să decid dacă o să iau pe cineva sau nu. Eu aș lua la copil o guvernantă, care era ca un profesor pentru copil, îl învăța limbi străine, maniere”, a mai povestit Mara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: