Redactia.ro
Home » Știri » Ce nume va purta Deea Maxer după divorț. Detaliul care a dat-o de gol

Ce nume va purta Deea Maxer după divorț. Detaliul care a dat-o de gol

Ce nume va purta Deea Maxer după divorț. Detaliul care a dat-o de gol

Ce nume va purta Deea Maxer după divorț. Surprinzător sau nu, a ales deja. Iată despre ce e vorba!

Ce nume va purta Deea Maxer după divorț. Detaliul care a dat-o de gol

După anunțarea divorțului care a luat multă lume prin surprindere, pe rețelele de socializare, Deea Maxer a impresionat fanii cu o poezie plină de emoție în care și-a exprimat sentimentele. Deea a ales să își înceapă ziua atunci distribuind o poezie scrisă chiar de către ea. Admiratorii au fost surprinși să afle și despre această latură creativă a fostei soții a lui Dinu Maxer.

„Colorează-mi cerul gri / Așterne-mi liniștea în vene / Sufletul nu-mi înnegri / Fă-mi din vise-n nori, desene.”, sunt versurile scrise de Deea Maxer.

Dinu a povestit că problemele dintre el și Andreea au început cu ceva vreme în urmă, după nașterea fiicei lor, iar în anul 2022 în cuplu s-a pronunțat pentru prima dată cuvântul divorț. Andreea a fost prima care a conștientizat că ruptura dintre ei nu mai poate fi ameliorată. Tot ea a fost persoana care a renunțat prima la verighetă, conform lui Dinu. Artistul a încercat să o recucerească pe Andreea, însă fără șanse de reușită. Cu câteva luni înainte de despărțirea oficială, Deea începuse să se afișeze din ce în ce mai rar la brațul lui Dinu și nu mai distribuia imagini în care se afișa alături de soț, semn că reușișe să se detașeze de întreaga situație.

Acum, s-a aflat și ce nume va purta Deea după divorțul de Dinu Maxer. Un detaliu a dat-o de gol. Se pare că va purta în continuare numele de familie al fostului soț. Ea a făcut o postare pe Instagram în care își anunța urmăritorii că pentru evenimente by Deea Maxer, oamenii o pot contacta în privat.

„Nu există relație de succes, să știi. Există o relație cu o bază extraordinară, cu iubire, cu fidelitate, și atunci da, dar nu există perfecțiune. Ambiția este că tindem către perfecțiune, de fiecare dată”, spunea Deea Maxer la un moment dat într-o emisiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: