Redactia.ro
Home » Monden » Ce nume va purta fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cei doi părinți au ales un nume foarte special

Ce nume va purta fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cei doi părinți au ales un nume foarte special

Ce nume va purta fiica Ginei Pistol și a lui Smiley.

Ce nume va purta fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Gina Pistol și Smiley sunt cei mai fericiți părinți, după ce marți seara, prezentatoarea Tv a adus pe lume primul său copil. Vedeta a născut o fetiță complet sănătoasă, făcându-l pe artist cel mai bucuros tătic. Însă, fanii s-au întrebat ce nume va primi cea mică.

Ce nume va purta fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cei doi părinți au ales un nume foarte special

Ce anume va purta fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Gina Pistol și Smiley trăiesc momente de neuitat, după ce în marți seara, prezentatoarea Tv a adus pe lume primul său copil. La scurt timp, Smiley și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că fetița sa a venit pe lume, iar atât Gina, cât și micuța, sunt bine. Fetița a fost extrem de așteptată de părinții ei, mai ales că au pregătit totul în detaliu cu multe luni înainte ca bebelușa să fie primită cum se cuvine.

Așadar, ziua de 9 martie, va fi extrem de importantă pentru Smiley și Gina, căci aceasta este ziua în care au devenit părinți pentru prima oară. ”Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @danaoprescu , medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:) Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris Smiley pe rețelele de socializare.

Ce nume va purta fiica celor doi

Cu toate astea, fanii și-au pus întrebări legate de numele pe care îl va primi fetița. Ei bine, fiica celor doi va purta numele de familie al tatălui ei, și anume „Maria”. Momentan, nu se știe ce prenume vor alege cei doi părinți pentru fiica sa, dar înainte de a naște, cei doi au făcut declarații pe acest subiect. Într-un clip video postat de Gina pe rețelele de socializare, aceștia au discutat și despre numele micuței, iar prezentatoarea Tv a declarat că o va numi ”Regina”, pentru că seamănă cu numele de familie al ei. „Vreau să ne numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria. Asta e gluma mea preferată. De ce nu? Are și puțin de Gina în el”, a spus atunci vedeta.

De asemenea, Smiley nu a fost de acord cu iubita sa, menționând că potrivirea Regina Maria nu este chiar atât de rea. „Nu, nu o să o cheme așa, stați liniștiți”, a declarat zâmbitor artistul. Gina trăiește un adevărat miracol după ce medicii i-au spus că nu va putea avea copii, dar se pare că viața a avut alte planuri pentru ea. „În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi și pentru iubirea noastră”, a mărturisit, în urmă cu ceva timp, Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: