Redactia.ro
Home » Știri » Monica Bârlădeanu, udă din cap până în picioare. „Se simte atât de bine”. Cum s-a lăsat fotografiată

Monica Bârlădeanu, udă din cap până în picioare. „Se simte atât de bine”. Cum s-a lăsat fotografiată

Ce o face fericită pe Monica Bârlădeanu. „Se simte atât de bine”. Cum s-a lăsat fotografiată

Monica Bârlădeanu a mers câteva zile la malul mării, în țară. Ea s-a fotografiat abia ieșită din apă, într-un costum de baie decoltat, care îi arată silueta. Iată cum arată așa, dar și ce mesaj a scris când a publicat fotografiile.

Monica Bârlădeanu, vacanță la malul mării. S-a fotografiat abia ieșită din apă, într-un costum de baie decoltat. „Se simte atât de bine”

Monicăi Bârlădeanu nu îi dai 43 de ani. Vedeta arată impecabil. Recent, s-a fotografiat la malul mării, acolo unde a reușit să ajungă în sfârșit și se bucură.

„N-am crezut niciodată că o vacanță la sfârșit de august se simte atât de bine. Iulie-început de august am lucrat, iar iunie am fost în pregătiri pentru emisiune. (…) Parcă m-aș fi simțit vinovată să mă duc în vacanță. Sincer”, a scris ea pe Instagram.

Ea tocmai a terminat filmările pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă” de la Antena1, unde este una dintre prezentatoare, alături de Ramona Olaru și Răzvan Fodor, emisiune care se difuzează deja.

„Iulie-inceput de august am lucrat (ca doar stiti din stories), iar iunie am fost in pregatiri pt emisiune”, a mai scris ea în același text.

„Acum insa, la sfarsit de vara, simt ca e absolut binemeritat si necesar acest time out in care ma bucur de apa, de soare, de mese seara cu prieteni faini, de o natura ce se desfasoara in fata noastra absolut minunat si divin… 🥰 Serios… pentru mine e prima vacanta cu adevarat fabuloasa dupa foarte multi ani”.

Ea apare în fotografii îmbrăcată într-un costum de baie roșu, care are un decolteu adânc. N-a renunțat nici la accesorii, iar părul și l-a lăsat desprins. Fanii au complimentat-o în numeroase mesaje, lăsate pe Instagram: „Ești foarte frumoasa și sexy❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, Ești superbă Monica Bârlădeanu! Vacanță plăcută!💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖”. „Foarte sexi,foarte frumoasă!!!😘😘😘😘😘😘😘🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤❤❤❤❤❤❤”, au scris ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by monica birladeanu (@monicabarladeanu)

Ce o face fericită pe Monica Bârlădeanu. „Se simte atât de bine”. Cum s-a lăsat fotografiată
Foto: Instagram/ monicabarladean
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: