Redactia.ro
Home » Monden » Ce ofertă de muncă a primit Irinel Columbeanu. De ce a picat înțelegerea făcută cu Tzancă Uraganu: „Este o mică problemă”

Ce ofertă de muncă a primit Irinel Columbeanu. De ce a picat înțelegerea făcută cu Tzancă Uraganu: „Este o mică problemă”

Ce ofertă de muncă a primit Irinel Columbeanu. De ce a picat înțelegerea făcută cu Tzancă Uraganu: „Este o mică problemă”

În ultima perioadă, publicul român a fost martor la o serie de evenimente neașteptate în viața lui Irinel Columbeanu, fostul milionar care a ajuns să locuiască într-un azil de bătrâni. Printre persoanele care au simțit compasiune față de situația acestuia se numără și celebrul manelist Tzancă Uraganu, care a oferit o mână de ajutor și oportunități profesionale lui Irinel.

Ce ofertă de muncă a primit Irinel Columbeanu

Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, a decis să îl ajute pe Irinel Columbeanu, invitându-l chiar în propria sa casă pentru a discuta despre oportunități de muncă. Una dintre propunerile făcute de Tzancă a fost ca Irinel să îi fie șofer și să îl însoțească la diverse evenimente. Cu toate acestea, planurile au luat o întorsătură neașteptată.

De ce a picat înțelegerea făcută cu Tzancă Uraganu: „Este o mică problemă”

Într-o recentă apariție TV, Tzancă Uraganu a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Irinel și despre oferta de muncă pe care i-a făcut-o. Deși relația de prietenie pare să fie stabilă, lucrurile nu au mers la fel de bine în ceea ce privește oferta de angajare. Irinel Columbeanu a fost incapabil să accepte propunerea, din cauza unor probleme de program.

Potrivit declarațiilor lui Tzancă, Irinel are un program diferit, care nu se potrivește cu cerințele poziției de șofer și însoțitor la evenimente. Irinel este obișnuit să meargă la culcare devreme, în timp ce Tzancă este activ noaptea, fapt ce a creat o discrepanță majoră între programul celor doi.

„Încă îi merge mintea foarte bine. Vreau să îl iau cu mine. Îmi scrie mesaje, vorbim prin mesaje. Dar, este o mică problemă. El la ora 21:00 trebuie să doarmă. Eu la ora 00:00 ies din casă. La ora 03:00 se trezește”, a declarat Tzancă Uraganu, la Xtra Night Show.

În timp ce oferta de muncă pentru Irinel Columbeanu nu a dus la rezultatele scontate, Tzancă Uraganu își continuă călătoria în lumea afacerilor. Manelistul a decis să își extindă sursele de venit și să își asigure un trai decent și după ce va renunța la cariera în muzică. Astfel, Tzancă s-a orientat către domeniul imobiliarelor, în căutarea unei noi oportunități de afacere.

„Asta este următoarea meserie după muzică, care mă atrage și de care cred că mă voi ocupa. Eu fiind mai peste tot, am întâlnit fel și fel de oameni. Am găsit chiar oameni care sunt în acest domeniu și chiar m-au îndrumat.

Mi-au făcut socoteli, ce investești, ce îți rămâne și mi s-a părut o idee bună. O să plec și eu așa, ușurel. As putea să mă asociez cu cineva dintre prietenii mei”, a adăugat acesta, pentru sursa amintită.

În final, oferta de muncă propusă de Tzancă Uraganu pentru Irinel Columbeanu a fost una lăudabilă, dar din păcate, din cauza unor discrepanțe de program, înțelegerea nu s-a concretizat.

 

Sursa foto: Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: