Redactia.ro
Home » Homepage » Întâlnire de senzație: Irinel Columbeanu, în vizită la Tzancă Uraganu: „De azi înainte, Irinel Columbeanu este în formația Tzancă Uraganu”

Întâlnire de senzație: Irinel Columbeanu, în vizită la Tzancă Uraganu: „De azi înainte, Irinel Columbeanu este în formația Tzancă Uraganu”

Duetul anului: Irinel Columbeanu și Tzancă Uraganu.

Andrei Velcu, cunoscut drept Tzancă Uraganu, este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele la ora actuală. Artistul uimește din nou și le-a mărturisit fanilor că Irinel Columbeanu este noul coleg de orchestră al formației „Tzancă Uraganu”. Uraganu s-a filmat alături de fostul afacerist, în vârstă de 66 ani, dezvăluind noile proiecte la care vor lua parte împreună.

Se pare că Irinel Columbeanu l-a vizitat pe Tzancă Uraganu chiar în vila de lux în care acesta locuiește alături de Marymar și alături de micuța Anastasia. „De la Revelion am vrut să vin să vă iau la mine să facem împreună, dar am fost plecat cu multe cântări cu alea…Aveți permisul de conducere la dumneavoastră? Sunteți managerul meu de acum în colo. Irinel Columbeanu e ca tatăl nostru, de acum încolo e cu mine. Am grijă de el de acum înainte, mai o caterincă, mai o aia…De azi înainte, Irinel Columbeanu este în formația Tzancă Uraganu”, a spus cântărețul.

Lăutarul a dat de înțeles că de acum încolo se va ocupa de situația financiară precară a lui Irinel Columbeanu, ba chiar îi va oferi o slujbă.

Irinel Columbeanu locuiește la azil

Irinel Columbeanu, fostul milionar care a cunoscut faima și succesul, se află acum la polul opus al existenței sale, trăind la un azil pentru bătrâni, după ce și-a pierdut întreaga avere în petreceri și lux. Cum a ajuns celebrul afacerist să-și petreacă sărbătorile singur și să devină un antiexemplu pentru toți acei care își risipesc banii, uitând să investească în viitor?

Cu o avere estimată la 150.000.000 de dolari, Irinel Columbeanu a cunoscut o decădere rapidă și dureroasă. Faimos pentru Crăciunurile de lux petrecute în vila sa impresionantă de 4.000.000 de dolari de la Izvorani, Columbeanu a devenit un exemplu al risipirii și al nereținerii în fața tentațiilor.

După ce și-a pierdut vila și banii în petreceri și aventuri extravagante, fostul milionar se găsește acum la un azil de bătrâni, susținut financiar de prieteni și cunoștințe. Chiar și fostul său cumnat îi trimite bani pentru a-l ajuta să facă față vieții de zi cu zi.

Irinel Columbeanu a ajuns la mila cunoscuților

Fără să mai aibă strălucirea de odinioară, Irinel Columbeanu a acceptat să apară în reclame pentru a se întreține. Într-una dintre aceste reclame, el împărtășește lecții de viață și sfaturi financiare, devenind astfel un „antiexemplu” pentru cei care își risipesc banii în loc să-i investească în mod inteligent.

La doar 66 de ani, Columbeanu se definește acum ca un antiinfluențator, aducându-și aminte de vremurile când putea atrage atenția oricărei femei și când era în centrul atenției pentru succesul său financiar. Cu regret, el subliniază că, dacă ar fi investit banii în loc să-i risipească în cluburi și aventuri, poate ar fi evitat decăderea sa și trăirea la un azil.

Chiar și în această perioadă dificilă, fiica lui Irinel, Irina, pare să nu-l fi uitat complet. Ea i-a trimis bani pentru Crăciun, gest ce arată că, în ciuda tuturor, legăturile familiale mai au încă un loc în inima lor.

Astfel, Irinel Columbeanu, cel care a fost cândva în centrul lumii, acum trăiește o viață de umilință și regrete, oferind o lecție dureroasă despre risipă și lipsa de perspicacitate financiară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: