Redactia.ro
Home » Știri » Ce părere are CTP despre divorțul Reghecampf-Prodan! ”E o chestiune care privește națiunea”

Ce părere are CTP despre divorțul Reghecampf-Prodan! ”E o chestiune care privește națiunea”

Ce părere are CTP despre divorțul Reghecampf-Prodan! ”E o chestiune care privește națiunea”

Ce părere are CTP despre divorțul Reghecampf-Prodan! Jurnalistul a spus pas situației politice actuale și a preferat să abordeze subiecte mondene.

Ce părere are CTP despre divorțul Reghecampf-Prodan! ”E o chestiune care privește națiunea”

Cristian Tudor Popescu a decis să lase politica și să abordeze subiecte mondene. În cadrul ultimei ediții a emisiunii „Cap limpede”, Cristian Tudor Popescu s-a arătat dezamăgit de situația politică a României și a preferat să își îndrepte atenția asupra unor alte subiecte, care par să fie mai „interesante” pentru public.

Așadar, CTP a dat personajele de pe scena politică pe cele din lumea mondenă. Acesta a declarat că preferă să comenteze divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, decât cel dintre fostul prim-ministru al României, Florin Cîțu, și Dacian Cioloș.

„Ce ziceți, n-ar fi mai bine să începem discuția noastră cu divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan? Eu mă uit pe site-uri, văd pe la alții, e o chestiune care privește națiunea. Sunt pline televiziunile și site-urile de această știre și nu știu dacă evoluția pandemiei poate să concureze evoluția divorțului dintre Reghecampf și Anamaria Prodan. Eu nu vreau să le violez dreptul la intimitate, altul este motivul pentru care preferam să discutăm despre divorțul lor decât despre criza politică. Jena mea e mai mică. Rușinea mea față de telespectatori și de cetățeni ar fi mai mică, dacă ar trebui să discutăm despre divorțul dintre Reghecampf și Prodan, decât în cazul divorțului dintre Cîțu și Cioloș, dintre PNL și USR. Jena mea e mai mare în cazul acestui divorț”, a spus CTP , la Digi 24.

Cu ce bani va rămâne Anamaria Prodan după ce va divorța de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt pe punctul de a-și spune defintiv adio, lucru confirmat chiar de antrenor. Așa cum se procedează în orice proces de divorț, va interveni partajul, mai precis împărțirea averilor pe care le-au dobândit de-alungul căsniciei. Este un lucru deja știut faptul că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au strâns o avere imrpesionantă cât timp au fost împreună. Într-un interviu mai vechi, impresara a declarat că averea ei împreună cu Reghe se situează între 50 și 100 de milioane de euro.

„Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro. Am evoluat! E normal să am mai multe brăţări în fiecare an, că muncesc. Eu şi când eram mică aveam lanţ de aur, când lumea nu ştia ce e ăla. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu îşi doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc”, declara mai de mult Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: