Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are tatăl Andreei Bălan despre relația fiicei cu Victor Cornea: «Îi spun fiicei mele doar atât…»

Ce părere are tatăl Andreei Bălan despre relația fiicei cu Victor Cornea: «Îi spun fiicei mele doar atât…»

sandel balan

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni, dar au planuri serioase de viitor. Relația lor înaintează cu pași repezi, iar artista i-a cunoscut deja pe părinții tenismanului. Săndel Bălan, tatăl solistei nu a avut ocazia de a-l întâlni pe cel care îi este alături fiicei sale. Iată ce a avut acesta de spus despre partenerul fiicei sale.

Ce spune Săndel Bălan despre relația fiicei sale cu sportivul Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni, iar povestea lor de dragoste se desfășoară cu pași repezi. Solista i-a cunoscut pe părinții sportivului și iubește intens. Sportivul a fost cel care a abordat-o primul, printr-un mesaj pe pagina de Instagram. Cei doi au început să vorbească despre spiritualitate, dezvoltare persoanlă, meditație și astfel au realizat că au foarte multe lucruri în comun.

Săndel Bălan, tatăl artistei, nu l-a cunoscut încă pe Victor Cornea, însă nu s-a ferit să vorbească despre el. „Pe actualul ei iubit nu l-am văzut niciodată, nu-mi dau cu părerea despre el. Îi spun fiicei mele doar atât: ‘Tata te iubește mult și este mândru de tine în fiecare clipă!. Voi petrece ziua mea de naștere la București, plec acum de la Ploiești, serbez cu soția, cu nepoatele, cu cine mai e pe acasă. Dacă vine și iubitul Andreei? Nu știu, nu vreau să comentez”, declara Săndel Bălan, în urmă cu ceva vreme, conform celor de la Playtech.

Victor Cornea este pur și simplu cucerit de iubita sa, despre care are doar cuvinte de laudă. ,,Avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță”, declara Victor.

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea

Andreea și Victor s-au întâlnit pe platforma online, după ce sportivul i-a trimis un mesaj: „Felicitări, Andreea, ești absolut fantastică!”. Acest mesaj a fost un răspuns la un interviu viral pe care artista l-a acordat, în care discuta despre aspecte legate de spiritualitate. Deși, în mod obișnuit, ignora mesajele primite de la bărbați pe rețelele de socializare, Andreea a fost intrigată de Victor și a decis să discute cu el. Au vorbit despre spiritualitate, dezvoltare persoanlă, aspirații, iar artista a fost impresionată de modul de gândire al lui Victor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: