Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Zanni despre Faimoșii noului sezon Survivor România: „Toți necăjiții care nu au mai apărut de mult la TV”

Ce părere are Zanni despre Faimoșii noului sezon Survivor România: „Toți necăjiții care nu au mai apărut de mult la TV”

Ce părere are Zanni despre Faimoșii noului sezon Survivor România

Ce părere are Zanni despre Faimoșii noului sezon Survivor România. În urmă cu câteva zile s-a aflat cine vor fi cele 12 vedete care vor participa la Survivor România 2022. Zannidache, fostul câștigător al emisiunii și-a spus părerea despre Faimosii noului sezon.

Ce părere are Zanni despre Faimoșii noului sezon Survivor România: „Toți necăjiții care nu au mai apărut de mult la TV”

Ce părere are Zanni despre Faimoșii noului sezon Survivor România. Fostul câștigător al emisiunii Survivor România 2022 a și-a spus părerea despre Faimoșii noului sezon al emisiunii. Zannidache nu a avut o părere foarte bună despre celebritățile care vor concura. Artistul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care și-a spus părerea despre concurenții din echipa Faimoșilor. „Bănuiesc că aţi văzut deja castingul pentru următorul sezon Survivor România 2022. Aş vrea să îmi spuneţi dacă vi se pare interesant şi ce părere aveţi, pentru că mie nu mi s-a părut deloc interesant„, a spus Zanii pe reţelele de socializare.

Zannidache sustine  că PRO TV nu ar fi organizat un casting real pentru a alege concurenți, pentru că probele sunt dificile și vedetele nu vin să se chinuie pe traseu. După ce i-a jignit pe Faimoși, artistul i-a rugat pe prietenii virtuali să nu îi judece pe concurenți înainte de a-i vedea pe traseu. „Secretul unui sezon Survivor este castingul, iar ei nu o să facă un casting cum vor ei pentru că nu o să vină oricine să îşi rupă picioarele pe acolo. O să vină necăjiţii care nu au mai apărut la TV de mult timp şi a uitat lumea de ei. O să facă compromisul ăsta şi asta e.Ce vă rog eu din tot sufletul este să nu judecaţi dinainte, că aşa aţi spus şi despre mine când am apărut în castingul de anul trecut, că „ce caută c****ul ălă acolo?”. Deci nu mai judecaţi, că poate sunt nişte balauri în interior„, a mai spus câştigătorul Survivor România.

@teamfaimosi

#teamfaimosii #survivor2022

♬ original sound – Faimosii❤

Cine sunt Faimosii de la Survivor România 2022

Survivor România 2022 este mai aproape de noul sezon, iar de această dată emisiunea va fi difuzată pe PRO TV, și nu pe Kanal D. În urmă cu câteva zile au fost anunțate cele 12 vedete care vor participa la Survivor România. Așadar vedetele din echipa Faimoșilor sunt CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac. „Sunt foarte pregătit să știi. Sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase.” , a spus CRBL.

Andreea Tonciu a declarat că este nerăbdătoare să ajungă în Republica Dominicană și să își pună la încercare aptitudinile fizice. „Eu o să-mi iau tocurile la mine. Sunt foarte pregătită. O să îmi cunoașteți adevărata față. Chiar vreau să câștig.”, a spus Andreea Tonciu, noua concurentă Survivor.

În același timp, Otilia Bilionera este bucuroasă că face parte din acest nou proiect și abia așteaptă să facă față provocărilor. “Sunt ambițioasă, sunt moldoveancă. Îmi avertizez colegii să nu-mi fure din mâncare.”, a spus Otilia Bilionera, concurentă în echipa Faimoșilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: