Redactia.ro
Home » Monden » CRBL, primele declarații despre participarea la Survivor România 2022: „Sunt foarte pregătit”

CRBL, primele declarații despre participarea la Survivor România 2022: „Sunt foarte pregătit”

GALERIE FOTO (13) CRBL, primele declarații despre participarea la Survivor România 2022

CRBL, primele declarații despre participarea la Survivor România 2022. Noul sezon al emisiunii va începe la începutul anului viitor. Au fost anunțați concurenții care vor face parte din echipa Faimoșilor, iar printre aceștia se numără și CRBL. Artistul a făcut primele declarații despre participarea la Survivor 2022.

CRBL, primele declarații despre participarea la Survivor România 2022: „Sunt foarte pregătit”

CRBL, primele declarații despre participarea la Survivor România 2022. Astăzi au fost anunțate vedetele care vor participa la Survivior România 2022. Anunțul a fost făcut în emisiunea lui Cătălin Măruță. Așadar, faimoșii care vor participa în noul sezon al emisiunii de la PRO TV sunt Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, CRBL, TJ Miles, Andreea Tonciu, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, Radu Itu și Laura Giurcanu. CRBL a fost surpriza noului sezon. Artistul s-a mutat în Spania în urmă cu ceva timop, iar acum a decis să-și facă față provocărilor din Republica Dominicană.

Artistul a făcut primele declarații despre participarea sa la Survivor. „Sunt foarte pregătit! O să fie foarte frumos! Eu sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase. Am să mă bucur foarte tare de acest spectacol și acest concurs pentru că recunosc nu-mi place să pierd. Dar și când pierd, știu să pierd!„, a spus CRBL.

Cei 12 faimoși de la Survivor România 2022

Concurenții de la Survivor România 2022 s-au declarat entuziasmați de decizia luată. Pentru unii dintre ei teama este lipsa hranei, în timp ce pentru alții lipsa familiei. „Sunt foarte pregătit să știi. Sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase.” , a spus CRBL, câștigător al emisiunii Asia Express, sezonul 3.

Andreea Tonciu s-a declarat și ea pregătită pentru a pleca în Republica Dominicană. Bruneta este dispusă să facă față provocărilor zilnice. „Eu o să-mi iau tocurile la mine. Sunt foarte pregătită. O să îmi cunoașteți adevărata față. Chiar vreau să câștig.”, a spus Andreea Tonciu.

De cealaltă parte, Emil Rengle așteaptă cu nerăbdare să înceapă competiția, deși îi este teamă că nu va avea ce să mănânce. Cu toate astea, dansatorul are curaj să meargă alături de faimoși în competiție. Roxana Ciuhulescu a spus că nu este pregătită, dar în schimb știe că va fi una dintre cele mai mari provocări ale sale. „Nu sunt pregătită. Este cea mai mare provocare. Mă sperie distanța de familie, de copii. Nu mă gândesc la sumă și recunosc că nu am plecat în această emisiune cu ideea de a câștiga.”, a recunoscut Roxana Ciuhulescu.

Cei 12 faimoși se vor lupta pentru a-și demonstra puterea, iar concurentul care va rezista până la sfârșit va câștiga și marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Daniel Pavel va prezenta show-ul fenomenal. Telespectatorii sunt entuziasmați să urmească noul sezon al emisiunii. „Așteptările să fie mult mai ajustate publicului și nevoii publicului care s-a rafinat, s-a dus acum către o zonă de excelență chiar și mai mare decât cea care a fost, iar noi o să livrăm asta. Sunt trasee care îți solicită motricități pe care nici nu știai că le ai.”, a dezvăluit prezentatorul Survivor România 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: