Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Pavel și logodnica lui s-au despărțit în prag de nuntă. Ce s-a întâmplat cu relația lor

Daniel Pavel și logodnica lui s-au despărțit în prag de nuntă. Ce s-a întâmplat cu relația lor

GALERIE FOTO (3) Daniel Pavel și logodnica lui s-au despărțit în prag de nuntă. Ce s-a întâmplat cu relația lor

Daniel Pavel și logodnica lui, Marina, s-au despărțit! Cei doi se pregăteau de căsătorie, iar separarea a venit ca un șoc pentru toată lumea. 

Daniel Pavel și logodnica lui s-au despărțit în prag de nuntă. Ce s-a întâmplat cu relația lor

Toată lumea se aștepta să audă clopotele de nuntă bătând pentru Daniel Pavel, celebrul prezentator de la Survivor România, și logodnica lui, Marina. Însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, asta după ce jurnalistul a anunțat despărțirea de cea pe care o ceruse recent în căsătorie.

Daniel Pavel și Marina au format un cuplu timp de 7 ani și se logodiseră recent, însă au decis să pună punct relației din cauza “priorităților și a opțiunilor de viitor diferite”, după cum chiar prezentatorul a transmis. Aceștia locuiau împreună în Viena.

“Final de poveste. Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a scris Daniel Pavel pe Instagram.

Daniel Pavel și logodnica lui s-au despărțit în prag de nuntă. Ce s-a întâmplat cu relația lor

Declarația lui Daniel Pavel vine la o lună după ce acesta susținea că Marina va fi prima și singura lui soție. În luna iulie, cei doi iubiți au fost surprinși la Vama Veche, îndrăgostiți și gata de căsătorie, mai ales că fuseseră despărțiți timp de mai bine de jumătate de an, cât el a fost în Republica Dominicană.

“Marina va fi prima și singura soție”, spunea Daniel Pavel când a cerut-o de soție pe frumoasa basarabeancă.

Cine este Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021

Chiar dacă nu este încă extrem de cunoscut publicului, Daniel Pavel are o experiență impresionantă în domeniul media. Daniel a fost prezentatorul emisiunii „Business On Air”, la Radio France International, un program premiat de CNA în anul 2015. Daniel a mai făcut parte din echipa Antena 3, unde a prezentat o emisiune săptămânală de infotainment. Daniel Pavel a ocupat și funcția de redactor șef al Penny FM, un proiect de succes pe piață din România.

Daniel Pavel a luat avionul spre Republica Dominicană chiar din inima Austriei, mai exact din Viena, acolo unde locuia de ceva timp. Implicarea lui Daniel Pavel în show-ul fenomen al României, așteptat cu sufletul la gură de milioane de telespectatori, i-a oferit un orizont suprinzător pentru 2021.

”Pentru mine, <Survivor Romania> reprezinta, in egala masura, cea mai mare provocare profesionala de pana acum, cat si oportunitatea testarii unor limite de anduranta fizica si psihica, pe care le intalnesti in viata doar daca ai noroc. Si ma refer la noroc asa cum il vedeau anticii, adica acel noroc care ii favorizeaza, exclusiv, pe cei puternici si curajosi. Telespectatorii vor avea ocazia sa vada in sezonul al doilea, asa cum s-au obisnuit, oameni cu o ambitie si o determinare iesite din comun. E un privilegiu pentru mine sa fiu alaturi de acesti concurenti, sa le observ si comentez evolutiile. Voi incerca sa le transmit celor de acasa cat mai mult din emotiile lor uriase”, a mărturisit Daniel Pavel, potrivit Wowbiz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: