Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu casa lui Daniel Pavel din Republica Dominicană. Ce se vede de la fereastra prezentatorului de la Survivor România 2021

Primele imagini cu casa lui Daniel Pavel din Republica Dominicană. Ce se vede de la fereastra prezentatorului de la Survivor România 2021

GALERIE FOTO (5) Primele imagini cu casa lui Daniel Pavel din Republica Dominicană

Primele imagini cu casa lui Daniel Pavel din Republica Dominicană. Daniel Pavel este noul prezentator al emisiunii Survivor România 2021, sezonul 2, iar acesta are condiții de trai mult mai decente decât Războinicii și Faimoșii. Comentatorul Tv a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu locuința sa din Republica Dominicană.

Primele imagini cu casa lui Daniel Pavel din Republica Dominicană. Ce se vede de la fereastra prezentatorului de la Survivor România 2021

Primele imagini cu casa lui Daniel Pavel din Republica Dominicană.Daniel Pavel este noua surpriză de la Survivor 2021,sezonul 2. Acesta este noul prezentator al show-ului, fiind ales să le fie alături tuturor concurenților pe tot parcursul competiției. Plecat în Republica Dominicană, omul de televiziune are o locuință mult mai decentă decât Faimoșii și Războinicii. Acesta și-a încântat fanii cu numeroase imagini în care se vede locuința unde își petrece timpul, atunci când nu are filmări. Primele imagini cu casa lui Daniel Pavel din Republica Dominicană.

Așadar, din imagini se poate observa că Daniel Pavel are o priveliște senzațională de la fereastra casei, iar în interior, acesta dispune de tot cea are nevoie pentru a se simți confortabil în noua sa casă.

Daniel Pavel a fost ofițer în marină, iar acum est om de televiziune. Acesta are o experiență de 12 ani în media, timp în care a prezentat emisiunea „Business On Air”, la Radio France International, programat premiat de CNA în 2015. Mai mult, acesta a făcut parte și din echipa Antena 3, unde a prezentat o emisiune de infotainment. Acesta este încântat să prezinte noul sezon al emisiunii Survivor România 2021, fiind o adevărată provocare și pentru el. „Pentru mine, reprezintă, în egala măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.

Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși.E un privilegiu pentru mine să fiu alaturi de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

Unde locuiește Daniel Pavel

Daniel Pavel a declarat că primul său job a fost de co-moderator de emisiuni de radio la RFI, unde a furat meseria de la Constantin ”Rudi” Rudnițchi. Acesta locuiește împreună cu iubita sa în Austria, dar și cu fiul său. Daniel este o fire sportivă, declarându-se un tip haios și ”de cursă lungă”. Cu toate că adesea îi este dor de România, pentru Austria înseamnă acasă. ”Oh da, Bucureștiul, așa cum mi l-au povestit, de copil, cei doi povestași de la care am învățat tainele spusului de povești: mama și tata, fiecare în felul său. Unul dintre aceste doruri este de nealinat, pe tata îl mai avem, cum spuneam. Îmi mai lipsesc prietenii din București, de la antrenamentele de arte marțiale sau prietenul din cartierul copilăriei, Balta Albă. Apoi, Constanța, și camarazii dragi de acolo. Și mai am un loc tainic în România – doar cei mai apropiați îl știau, până acum – zona Munților Rodnei, orașul Sângeorz-Băi”, a mai spus Daniel Pavel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: