Redactia.ro
Home » Sport » Ce pariem la Cupa Mondială din Qatar? Ponturi care merită încercate din timp

Ce pariem la Cupa Mondială din Qatar? Ponturi care merită încercate din timp

Cupa Mondială din Qatar se apropie cu pași rapizi și în mai puțin de două luni întreaga atenție a fotbalului se va îndreptă către cea mai importantă competiție fotbalistică.

Startul în Qatar se va da pe 20 noiembrie, când avea loc meciul dintre țara gazdă și Ecuador. Nu este un meci care să aibă un afiș impresionant, dar confruntările de deschidere de la turneele finale au atras tot timpul interesul oamenilor, fiind vorba de o competiție atât de importantă.

Cu acest prilej, jurnaliștii de la The Sun au publicat două ponturi antepost ce pot fi încercate la Cupa Mondială din 2022 încă din timp. Una dintre cele mai populare selecții pentru cei interesați de ponturi pariuri World Cup este pe câștigătoarea competiției.

În oferta de cote antepost, Brazilia este mare favorită, cu cota 5.00 la pariuri. Anglia, Argentina și Franța au cota 7.50, în timp ce Spania are cota 12.00. Germania beneficiază de cota 12.00 și este urmată de Portugalia, cu cota 14.00, Olanda, cu cota 15.00 și Belgia, cu cota 18.00.

Pornind de la aceste cote, jurnaliștii de la The Sun au pronosticat că Anglia va fi viitoarea campioană mondială, la cota 7.50. Desigur, poate fi vorba și de subiectivism, din moment ce mândria britanică este arhicunoscută. Totuși, Anglia are suficiente argumente pentru a spera la turneul final.

VIDEO:

La EURO 2020 a avut un parcurs bun, chiar dacă a fost învinsă în finala de pe Wembley de Italia. Iar în istoria Cupei Mondiale a câștigat titlul o singură dată, în 1966, când a găzduit competiția. La ediția din 2018 a pierdut finala mica, în timp ce în 2014 nu a reușit să treacă de faza grupelor. Englezii mai au un loc 4 în clasament, la ediția din 1990.

Misiunea englezilor nu va fi însă ușoară, iar specialiștii o văd favorită pe Brazilia, o echipă cu o istorie bogată, prezentă la fiecare ediție a turneului final. Brazilia are cinci titluri mondiale, însă ultimul a fost câștigat tocmai în 2002. Selecao are însă motive să spere, din moment ce Neymar este într-o revenire fulminantă de formă în tricoul lui PSG, iar la națională a dat mai mereu randament.

Karim Benzema, văzut viitor golgheter de britanici

Cât privește lupta pentru titlul de golgheter de la Cupa Mondială din 2022, englezii de la The Sun mizează pe Karim Benzema. Acesta este al treilea favorit pentru titlul de golgheter, cu cota 13.00, la egalitate cu englezul Harry Kane.

Top favoriți la titlul de cel mai bun marcator în Qatar

  • Neymar 10.00
  • Kylian Mbappe 10.00
  • Karim Benzema 13.00
  • Harry Kane 13.00
  • Lionel Messi 15.00
  • Cristiano Ronaldo 15.00
  • Romelu Lukaku 25.00
  • Memphis Depay 30.00

Ce-i drept, Karim Benzema este într-o formă extraordinară. A fost golgheterul ultimului sezon din Champions League, a pus umărul la câștigarea trofeului din această competiție și din La Liga și este omul numărul unu din atacul lui Real Madrid. Mai mult, atacantul francez se descurcă excelent și de la revenirea în naționala Franței, pentru care a marcat 10 goluri în 16 partide disputate în 2021 și 2022.

În total, Benzema are 37 de goluri în 97 de partide marcate pentru naționala Franței. Însă înainte de 2016 atacantul francez nu avea cota din prezent, iar după revenirea la lot și-a demonstrat din plin valoarea care l-a ajutat să fie unul dintre cei mai apreciați jucători ai momentului. În aceste condiții, este de înțeles de ce englezii de la The Sun mizează pe Benzema pentru titlul de golgheter, mai ales că joacă într-o națională de top.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.