Redactia.ro
Home » Sport » Ce pasiuni are Simona Halep! Obiectul de care nu se desparte niciodată

Ce pasiuni are Simona Halep! Obiectul de care nu se desparte niciodată

simona halep, Australian Open, carantina,

Înainte de a pleca la Australian Open, Simona Halep a vorbit într-un interviu despre pasiunile pe care le are. De asemenea jucătoarea care este pe locul doi mondial a dezvăluit că are un obiect de care nu se desparte niciodată.

Constănțeanca a recunoscut că are mai multe pasiuni ”de bărbați”. Îi place să colecționeze mașini, pantofi sport și ceasuri. Campioana a recunoscut că obiectul de care niciodată nu se desparte este telefonul.

”Am pasiunea mașinilor, a ceasurilor, a pantofilor sport. Am multe perechi, niciodată n-am stat să le număr. Sunt pasiuni de bărbați. Ciocolata este plăcerea mea vinovată. Îmi place să am grijă de tenul meu, mai ales că e mult praf pe teren. E nevoie de îngrijire atentă. Îmi place să merg la salon, să stau câte trei-patru ore. E relaxarea de care am nevoie”, a dezvăluit Simona Halep, la Aleph News.

În garajul Simonei Halep sunt mai multe mașini de lux. Porsche 718 Boxster GTS, Porsche 911 GTS Cabriolet, Porsche 911 Carrera S, Porsche Panamera, Porche AMG GT ER Coupe, Range Rover, Mercedes AMG GT ER Coupe, Mercedes GLE 450 AMG, Mercedes CLS AMG și un Mercedes GLE 43 4MATIC Coupe AMG.
Printre ceasurile de lux pe care le deține jucătoarea de tenis sunt: Hublot Big Bang One Click Sang Bleu (50.000 de euro),
Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton ( 58.000 euro), Hublot Big Bang One Click Saphire ( 80.000 euro) sau un Hublot Spirit of Big Bang Moonphase ( 30.000 euro).

Halep a plecat în Australia

Simona Halep a plecat marți în Australia, unde va participa la mai multe turnee. Primul este cel de categorie 500 de la Melbourne, programat în perioada 31 ianuarie – 6 februarie. Jucătoarea din România va participa, după turneul WTA 500, la Australian Open, turneu de se va desfășura între 8 și 20 februarie, de asemenea la Melbourne. Până la primele meciuri oficiale din noul sezon, Simona Halep va fi nevoită să stea 14 zile în carantină, la Adelaide

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: